Kaksi C# -ohjelmistokehittäjää Semel Oy:lle Helsinkiin

Hei C# -osaaja, haluatko työskennellä monipuolisessa asiantuntijatiimissä, jossa työn vaatimukset ymmärretään ja jokainen saa tarvitsemansa työrauhan? Entäpä miltä kuulostaa työskentely taksiliikenteen vaativien maksujärjestelmien parissa? Etsimme nyt Semel Oy:lle kahta kyvykästä ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen. Jos haluat työskennellä dynaamisessa sekä eteenpäin menevässä yrityksessä, voi tämä tilaisuus olla sinua varten. Semel Oy tarjoaa hyvän työilmapiirin sekä mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaan omien kiinnostuskohteiden mukaisesti. Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan hae tehtävään jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii kahta kokoaikaista C# -ohjelmistokehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Semel Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä positiossa kehität Semel Oy:n asiakkailleen tarjoamia ohjelmistoja. Ohjelmistojen vaativuustaso on korkea, joten työ tarjoaa mielenkiintoisia haasteita. Työtehtävät painottuvat back end -puolelle, mutta parasta aikaa meneillään olevan pilvipalvelimiin siirtymisen myötä, eteen tulee myös Azuren parissa työskentelyä. Pääasiallisena ohjelmointikielenä tässä tehtävässä on C# ja tietokannoista Microsoft SQL. Näiden lisäksi tiimin projekteissa käytössä on sovellusten välisessä kommunikaatiossa MSMQ, Azure Service Bus REST API, WCF.

Tehtävään valitun henkilön kiinnostuksesta riippuen, yhtenä mahdollisuutena on myös mobiiliohjelmointiin syventyminen Android/Ios käyttöjärjestelmille (Xamarin).

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme voi olla vastavalmistunut IT-alan osaaja, tai hieman kokeneempi asiantuntija, kunhan sinulla löytyy taustaa web- ja/tai back end -ohjelmoinnin parista, niin että itsenäinen ja kokonaisuudet huomioiva työskentely on mahdollista. Keskeisimpänä osaamisvaatimuksena tässä positiossa on kyky itsenäiseen työskentelyyn C# -ohjelmointikielellä, sekä vähintään perustason osaaminen Microsoft SQL -tietokannoista. Tehtävä sopii työorientoituneelle henkilölle, jolla on halua kehittyä ammatillisesti ja syventää ohjelmointiosaamistaan. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista sekä suullista taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta
  • Aiempaa työkokemusta web ja/tai back end -ohjelmoinnista
  • C#-ohjelmointikielen osaamista
  • Tietokantaosaamista (Microsoft SQL)
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Sujuvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi
  • Azure-osaaminen lasketaan eduksi, mutta sen haltuun ottamiselle tarjotaan myös mahdollisuus työsuhteen puitteissa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 6.9.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Semel Oy suunnittelee ja toteuttaa mobiilikäyttöön soveltuvia tietojärjestelmiä ja toimii ohjelmisto- ja järjestelmä-integraattorina vaativissa mobiilijärjestelmähankkeissa. Semel Oy on pohjoismaiden johtava tietojärjestelmien toimittaja taksialalla. Taksialan järjestelmät ovat maksu- ja tilausvälitysjärjestelmiä, joilla on vaativa mobiili käyttöympäristö. Semel Oy:n ylläpitämien taksiliikenteen maksujärjestelmien läpi kulkee pelkästään Suomessa 20 miljoonaa maksutapahtumaa vuodessa.

HAE TÄÄLTÄ
Tutustu työpaikkaan ja hae paikkaa mahdollisimman pian sivujemme kautta https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kaksi-c-ohjelmistokehittajaa-semel-oylle/15012808