Kaksi Jr. Software Developeria Espooseen!

Etsimme asiakkaallemme kahta Junior Software Developeria kokoaikaiseen työsuhteeseen. Jos sinulla on osaamista joko web- teknologioista tai C#(.NET) ohjelmoinnista ja olet kiinnostunut kehittämään businessriittisiä järjestelmiä, jatka lukemista.

KUVAUS

Etsimme asiakkaallemme kahta Junior Software Developeria kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Aditrolla.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä osallistut Aditron talousohjausratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen työskennellen osana tuotekohtaista kehitystiimiä. Työskentelyn painopiste on osaamisestasi riippuen joko frontend tai backend –kehityksessä. Ohjelmoinnin lisäksi työnkuvaasi kuuluu teknisten määritysten kirjoittaminen, asiakastukiorganisaation opastus, informointi ja tuki ohjelmistotekniikkaan liittyvissä asioissa sekä yhteistyö pilvipalveluiden ja muiden sisäisten intressiryhmien kanssa.

Työskentely tapahtuu Scrum- menetelmää noudattaen ja työssäsi käytettäviä teknologioita ovat mm. HTML5, CSS3 ja jQuery sekä C# (.NET) ja ASP.NET MVC.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on hiljattain valmistunut tai valmistumassa oleva IT-alan korkeakoulutettu, jolla on jo hieman kokemusta sovellusten toteutuksesta ja ohjelmistokehityksestä. Kokemuksesi voi olla joko työelämästä tai oman harrastuneisuuden kautta hankittua. Olet kehittymishaluinen työntekijä, joka työskentelee luontevasti osana tiimiä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Teknisesti edellytämme sinulta:

  • osaamista web-teknologioista (HTML5, CSS3 ja JavaScript (jQuery))
    TAI
  • osaamista C#-ohjelmoinnista (.NET) ja tietokannoista

Jos sinulla on syvällisempää osaamista molemmista, hienoa! Kuitenkin jommankumman osa-alueen hyvä hallinta, esimerkiksi harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta, riittää. Eduksi laskemme myös talousjärjestelmien ja -prosessien tuntemuksen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian, tammikuussa

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.12.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Aditro on monipuolisten taloushallinnon prosessien ja ohjelmistopalveluiden ammattilainen. Yrityksellä vankka kokemus alalta ja se tarjoaa palveluitaan pienyrityksistä suuryrityksiin, aina julkiselle sektorille asti. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja Espoossa.