Kaksi Product and Delivery Master Data Specialistia Datan harmonisoinnin pariin Konecranesille

Onko sinulla aiempaa työkokemusta PDM- ja/tai SAP-järjestelmistä, Master Datasta ja logistiikasta? Etsimme Konecranesille kahta Master Data Specialistia työskentelemään kansainvälisissä ja globaaleissa tuotedatan harmonisointiin liittyvissä IT-projekteissa. Konecranes tarjoaa sinulle kiinnostavia haasteita dynaamisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Jos kiinnostuit, jatka lukemista ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii kahta kokoaikaista Product and Delivery Master Data Specialistia Hyvinkäälle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Konecranes.

TYÖTEHTÄVÄ
Product and Delivery Master Data Specialistit tulevat toimimaan globaaleissa datan harmonisoinnin tehtävissä vastaten omalta osaltansa datan siivouksen tekemisestä sekä manuaalisesti että koneellisesti. Lisäksi Specialistit tulevat auttamaan tehtaiden henkilöstöä datan kuntoon saamisessa. Tehtävässä saattaa sisältää matkustamista lähinnä Euroopassa. Valittavat henkilöt tulevat myös osallistumaan erilaisiin logistiikan kehityshankkeisiin

Päivittäisiin tehtäviin kuuluu virtuaalikokouksia, datan korjaamisen suunnittelua yhdessä IT-osaston ja keskitetyn datan ylläpito-organisaation kanssa. Tarpeen tullen olet valmis hyppäämään puikkoihin vaikeissa ja haastavissakin tehtävissä. Tehtävä sisältää prosessien dokumentointia ja koulutusta sekä muita IT-projekteille tyypillisiä tehtäviä.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Globaaleihin datan harmonisointiprojekteihin osallistuminen
 • Datan siivous manuaalisesti ja koneellisesti
 • Sidosryhmien auttaminen ja kouluttaminen
 • Osallistuminen logistiikan kehityshankkeisiin
 • Prosessien dokumentointi

Konecranes tarjoaa sinulle kiinnostavia haasteita dynaamisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Toivomme, että sinulla on intoa ja halukkuutta kehittää prosesseja ja omaa työskentelyäsi kyseisessä tehtävässä!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on relevantti koulutustausta ja mieluiten 1‒2 vuotta työkokemusta takana. Aikaisempi Master Data -tuntemus sekä kokemus PDM:n ja SAP:n kaltaisista tietojärjestelmistä auttavat sinua omaksumaan tehtävät nopeammin ja paremmin. Tehokkaan tiimityön takaamiseksi edellytämme hyviä kommunikaatiotaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa. Työympäristö on kaupallinen, minkä vuoksi edellytämme liiketoiminnallista ymmärrystä.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Sopiva koulutustausta, esim. KTM, tietojenkäsittelyn FM tai IT-alan insinööri (DI tai AMK)
 • Vahva kiinnostus Data managementia kohtaan erityisesti Master Datan osalta
 • Liiketoiminnan prosessien ymmärrystä
 • Itseohjautuvuutta ja näppäryyttä pistää asiat liikkeelle
 • Vahvat fasilitointitaidot ja kykyä työskennellä eri sidosryhmien kanssa
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielitaito

Lisäksi olet innokas kehittämään itseäsi! Tässä roolissa arvostamme suuresti kokemusta samantyylisistä rooleista IT-alalla, mutta myös kunnianhimoista ja kehityshaluista asennetta. Toivomme myös matkustamisvalmiutta, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Hyvinkää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.9.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kaksi-product-and-delivery-master-data-specialistia-datan-harmonisoinnin-pariin-konecranesille/15013357

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Yrityksellä on 18 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).