#kde-fi -IRC-kanava

Saimme eilen hieman ennen puoltayötä suomenkielisille ihmisille oman KDE-kanavan. Kanava on siis virallinen joka on selkeä uudistus verrattuna edellisiin KDE-aiheisiin Suomi-kanaviin. Laitan tämän nyt tännekin jotta kaikki suomalaiset KDE-ihmiset saisivat tietää kyseisen kanavan olemassaolosta. Kanava on tarkoitettu KDE-tukeen, KDE-keskusteluun sekä muuhun yleiseen keskusteluun, kun ei mitään varsinaista KDE-keskustelua ole käynnissä. Tuolta siis saa KDE-tukea jos oma KDE-jakelu on harvinainen tai suomalainen käyttäjäyhteisö on pieni.

Kanava on siis suht tuore juuri nyt ja tällä hetkellä siellä on vain 7 käyttäjää paikalla, mutta eiköhän tuo korjaannu jossain vaiheessa. Eli KDE-ihmiset hop hop sinne keskustelemaan :stuck_out_tongue:

[quote=“skfin, post:1, topic:1135”]Saimme eilen hieman ennen puoltayötä suomenkielisille ihmisille oman KDE-kanavan. Kanava on siis virallinen joka on selkeä uudistus verrattuna edellisiin KDE-aiheisiin Suomi-kanaviin. Laitan tämän nyt tännekin jotta kaikki suomalaiset KDE-ihmiset saisivat tietää kyseisen kanavan olemassaolosta. Kanava on tarkoitettu KDE-tukeen, KDE-keskusteluun sekä muuhun yleiseen keskusteluun, kun ei mitään varsinaista KDE-keskustelua ole käynnissä. Tuolta siis saa KDE-tukea jos oma KDE-jakelu on harvinainen tai suomalainen käyttäjäyhteisö on pieni.

Kanava on siis suht tuore juuri nyt ja tällä hetkellä siellä on vain 7 käyttäjää paikalla, mutta eiköhän tuo korjaannu jossain vaiheessa. Eli KDE-ihmiset hop hop sinne keskustelemaan :P[/quote]

missähän irc-verkossa tuo sijaitsee, kun niitäkin on aika monta olemassa…


Eero

freenodessa näytti olevan

Ööh joo unohtui mainita :wink: Oli tarkoitus kirjoittaa tarkemmat tiedot viestin loppuun mutta jostain syystä se sitten jäi.