Kehittymishaluinen BI-analyytikko K-ryhmälle

Oletko juuri valmistunut korkeakoulusta ja sydämesi sykkii datalle ja analytiikalle? Kuvaavatko sinua sanat tiimipelaaja, vastuuntuntoinen ja omatoiminen? Academic Work etsii nyt vakituiseen työsuhteeseen K-ryhmälle BI-analyytikkoa! Tarjoamme tehtävän, jossa pääsee aidosti lähelle liiketoimintaa sekä hyödyntämään valtavaa määrää omaa dataa ammattitaitoisessa tiimissä, jossa on yhdessä tekemisen meininki!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista BI-analyytikkoa Helsinkiin!
Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan K-ryhmälle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

BI-analyytikkona työskentelet tiimissä, joka tukee K-ryhmän eri liiketoimintoja ja hyödyntää suurta määrää omaa dataa liiketoiminnan kehityksessä. K-ryhmällä on käytössä BI-työkalu Qlik Sense, jonka parissa tulet erityisesti alkuun pääasiallisesti työskentelemään. Teet tietokantahakuja, keräät dataa ja pääset hyödyntämään niitä eri liiketoiminnoissa. Tulet myös kehittämään tätä työkalua, tekemään sovelluskehitystä ja mahdollisesti muutakin teknisempiä työtehtäviä.

Roolisi tulee muotoutumaan paljon sinun osaamisesi ja kiinnostuksen mukaan. Haluamme sinun tekevän tehtäviä, joissa sinun vahvuudet ja kiinnostus ovat! Halutessasi voit päästä vielä lähemmäksi liiketoimintarajapintaa tai työskennellä vielä teknisemmässä positiossa. K-ryhmällä on paljon erilaisia mahdollisuuksia kehittyä datan ja analytiikan parissa. Tukenasi sinulla on erittäin ammattitaitoinen tiimi, jossa yhdessä ratkotaan ongelmia ja autetaan toisia kehittymään!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on juuri valmistumassa tai uransa alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden huippuammattilainen analytiikan parissa. Sinun opintotaustasi sisältää mielellään niin teknisiä kuin kaupallisia opintoja. Sinulla on vähintään perusteet hallussa SQL-kielestä sekä ymmärrystä tietokannoista ja tiedon mallinnuksesta. Ymmärrät myös ohjelmoinnin päälle, olet koodannut jollakin kielellä ja haluat oppia siitä lisää. Tärkeintä kuitenkin on, että sydämesi sykkii datalle ja analytiikalle!

Etsimme henkilöä, jota kuvastavat sanat tiimipelaaja, vastuuntuntoinen ja omatoiminen. Työskentelet mielelläsi ryhmässä ja ratkot yhdessä ongelmia, mutta otat mutkitta vastuun omasta työstäsi ja viet sitä aktiivisesti eteenpäin. Sinulle on tärkeää kehittyä työssäsi ja oppia joka päivä uutta! Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva korkeakoulutausta
  • Intohimo dataan ja analytiikkaan sekä halu kehittyä alalla
  • SQL-kielen perusteet ja ymmärrys tietokannoista
  • Vähintään perusteet jostakin ohjelmointikielestä
  • Tiimipelaajan luonne sekä vastuuntuntoinen ja omatoiminen työote
  • Suomen ja englannin sujuva kielitaito

Eduksi katsotaan, jos sinulla on aiempaa kokemusta jostakin BI-työkalusta.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Ruskeasuo, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.4.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.
Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin kauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.
Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kehittymishaluinen-bi-analyytikko-k-ryhmalle/15005632