Kehittymishaluinen Integrations Specialist Sergelille

Etsimme nyt asiakkaallemme Sergelille Integrations Specialistia, jolta löytyy intoa kehittää osaamistaan integraatioiden ja XML:n parissa. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden esimerkiksi vastavalmistuneelle henkilölle, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta IT-alalta kesätöiden tai harjoittelujen kautta. Mikäli omaat oma-aloitteisen ja itseohjautuvan asenteen sekä analyyttisen ajattelutavan, lue lisää, sillä voit olla etsimämme henkilö!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Integrations Specialistia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Sergel Oy.

TYÖTEHTÄVÄT
Integrations Specialistina Sergelillä pääset liittymään osaavien ammattilaisten joukkoon, jotka tukevat kehitystäsi integraatioiden saralla. Sergelin IT-osasto on vastuussa kaikkien Sergel-markkinoiden tietotekniikka-ja Business Intelligence -ratkaisujen kehittämisestä ja ylläpidosta ja palveluita tarjotaankin useille useille alan johtaville yrityksille.

Integrations Specialistin roolissa tehtäviisi kuuluu integraatioiden suunnittelu, toteutus ja laadun varmistus niin sisäisissä prosesseissa kuin ulkoisillekin asiakkaille. Vastuusi kasvaa osaamisesi mukaan, mutta alkuun tulet työskentelemään pääasiallisesti prosessin suunnittelu- ja testausvaiheessa. Tarkoituksena on kuitenkin, että osaamisesi karttuessa myös teknisten ratkaisujen toteuttaminen siirtyy vastuullesi.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi intohimoisten ja kokeneiden kollegoiden ympäröimänä! Tehtävässä on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen määräaikaisuuden päätyttyä tai jo aikaisemminkin.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva IT-alan koulutustausta (amk, yliopisto) sekä kiinnostusta päästä työskentelemään integraatioiden ja XML:n parissa. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta IT-alalta esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta (helpdesk tai vastaava), minkä lisäksi olet opiskeluissa päässyt jo tutustumaan integraatioihin ja XML:ään ja tehnyt mahdollisesti muutaman projektin näihin liittyen. Tämän lisäksi sinulta löytyy ymmärrystä Microsoft Serveristä ja MS SQL:stä. Sujuva suomen sekä englannin kielen taito on vaatimuksena tähän tehtävään. Ennen kaikkea olet itsenäinen ja oma-aloitteinen sekä motivoitunut oppimaan uutta!

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK / yliopisto)
  • Aiempaa työkokemusta IT-alalta
  • Perusymmärrys integraatioista, XML:stä, Microsoft Serveristä sekä MS SQL:stä
  • Kehittymishaluinen ja oma-aloitteinen asenne työtä kohtaan
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hae tehtävää kotisivujemme kautta osoitteessa https://www.academicwork.fi/annons/kehittymishaluinen-integrations-specialist-sergelille/15015180

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Sergel on yksi Pohjoismaiden ja Baltian johtavista saatavienhallinta-alan yrityksistä. Yritys tarjoaa laskunvälityksen, saatavienhallinnan ja asiakaspalvelun kokonaisratkaisujen palveluita.