Kehittymishaluinen Jr. Web Developer (Wordpress, Drupal) Lahteen

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva ohjelmistokehityksen ammattilainen, jolta löytyy innostusta ja halua kehittyä ja oppia lisää? Tässä tehtävässä pääset osallistumaan kiinnostaviin asiakasprojekteihin joissa työtehtäväsi kehittyvät aina osaamisesi karttuessa. Jos sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta WordPressistä tai Drupalista, ja olet halukas oppimaan lisää, voi tämä positio olla oikea juuri sinulle. Lue lisää ja hae heti!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Web Developeria Lahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Reason Solutionsilla.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiakasprojektien parissa, osana Reason Solutionsin kehittäjätiimiä. Projekteissa pääset luomaan progressiivisia nettisivuja, ja osallistumaan sivustojen jatkokehitykseen. Alussa työtehtäväsi keskittyvät pääasiassa sivustojen ylläpitoon sekä korjaukseen, mutta kokemuksesi karttuessa työtehtäväsi sekä vastuualueesi tulevat myös kehittymään. Tulet työskentelemään osana osaavaa tiimiä, josta löytyy sekä junior- että seniortason osaajia, ja näin ollen pääset kehittymään eritasoisten osaajien tukemana. Tehtävä sisältää myös mahdollisuuden suorittaa opinnäytetyö Reason Solutionsille.

Tehtävä mahdollistaa erilaisten modernien teknologioiden oppimisen sekä kehittymisen monipuolisiin tehtäviin niin ohjelmistokehityksen, kuin datan ja analytiikankin pariin (esimerkiksi fullstack-ohjelmoijan rooliin, projektinhallintaan, asiantuntijatehtäviin ym.). Tiimissä käytettävät teknologiat ovat mm. ReactJS, HTML5, CSS3, Node.js, PHP, MySQL, PostgreSQL, MongoDB, WordPress, Drupal, Magento.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on aiempaa kokemusta (esim. koulun, harrastusten tai harjoittelun kautta) WordPress tai Drupal webkehitysohjelmista, ja halua oppia ja kehittyä ohjelmistokehityksen parissa. Olet myös oma-aloitteinen ja innokas oppimaan lisää, etkä kaihda uusia haasteita. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomenkielen osaamista, sekä englanninkielen ymmärtämistä

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta JavaScriptistä, HTMLstä ja CSSstä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Elo-/Syyskuussa

Työmäärä: Kokoaika (mahdollisuus keskustella osa-aikaisuudesta)

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Lahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.6.2018

Hae tästä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kehittymishaluinen-jr-web-developer-wordpress-drupal-lahteen/15008462

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Reason Solutions Oy on Helsingissä ja Lahdessa toimiva kokenut ja kasvava ohjelmistopalvelutalo. Reason Solutinos on apunasi etsimässä uusia tapoja kehittää uutta sekä olemassa olevaa liiketoimintaa. Tarjoamme digitaalisten palveluiden kehittämisen koko elinkaaren – suunnittelusta tuotantoon ja huolenpitoon.