Kehittymishaluinen Junior Ohjelmistokehittäjä (C#) Ouluun!

Etsimme Invenco Oy:lle Junior ohjelmistokehittäjää, jolla on kokemusta C#:sta sekä tietokannoista. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten ohjelmistokehitystehtävien parissa ja kerryttämään arvokasta työkokemusta erityisesti back end-puolelta. Tehtävä on osa-aikainen, mutta kesällä on mahdollisuus tehdä töitä myös kokoaikaisena, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii osa-aikaista Junior ohjelmistokehittäjää Ouluun!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Invenco Oy:llä.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Invencon ohjelmistokehityksen parissa osana 5 hengen ohjelmistokehitystiimiä. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa erilaisten sovelluskomponenttien suunnittelu ja toteutus, mutta erityisesti alkuun osallistut myös testaukseen sekä mahdollisten bugien korjaamiseen. Pääasiallisesti tulet työskentelemään back end-puolella C#:lla sekä tietokantojen parissa ja työnkuva muovautuu osaamisesi mukaan.

Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle, joka haluaa työskennellä osa-aikaisesti ohjelmistokehityksen parissa sekä kehittää omaa osaamistaan asiantuntevassa organisaatiossa. Invenco tarjoaa hyvät urakehitysmahdollisuudet, asiantuntevat työkaverit sekä kokemuksen kertyessä myös mahdollisuuden päästä työskentelemään asiakasrajapinnassa.

Keywords: C#, SQL, HTML5

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimämme henkilö on opiskelija tai vastavalmistunut, jolla on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä töiden tai harrastuneisuuden kautta hankittua kokemusta C#:sta sekä tietokannoista. Erityisesti arvostamme MS SQL-osaamista, mutta kokemus myös muista tietokannoista on eduksesi. Sinulla on reipas ja oma-aloitteinen työote sekä hyvät tiimityötaidot. Lisäksi olet motivoitunut kehittämään osaamistasi, pidät itsenäisestä työskentelystä ja nautit ongelmien ratkaisemisesta. Sinulla on myös sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta
  • Kokemusta C#:sta ja MS SQL:stä
  • Reipas ja oma-aloitteinen työote
  • Sujuva suomi ja englanti

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta Front end-puolen kehityksestä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Osa-aika (22,5-37,5h/vko), kesällä mahdollisuus kokoaikaisuuteen

Kesto: 12kk, työsuhteen aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Oulu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 07.03.2017

Hae paikkaa: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kehittymishaluinen-junior-ohjelmistokehittaja-c-ouluun/14984572

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Invenco on perustettu vuonna 2003 ja on tällä hetkellä jo yksi Suomen arvostetuimmista ja merkittävimmistä EPM-konsultointiyrityksistä. Yrityksen tärkeimpiä osaamisalueita ovat tiedon integrointi, tietovarastointi, Business Intelligence sekä analyyttiset ratkaisut. Heidän kumppaneitaan ovat muun muassa IBM, Microsoft, SAS sekä Oracle. Invenco on kasvanut kannattavasti ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yhteensä 46 asiantuntijaa Vantaalla, Tampereella ja Oulussa.