Kehittymishaluinen junior ohjelmoija Back-end Elisa Appelsiinille Helsinkiin

Elisa Appelsiini etsii nyt kokoaikaista junior ohjelmoijaa R&D-tiimiinsä, joka tuottaa virtuaalisali- ja DevOps-palveluita yritysasiakkaille. Tehtävässä pääset työskentelemään moderneilla teknologioilla osana tiimiä ja itsenäisissä projekteissa, sekä oppimaan ja kehittymään oman mentorin avustuksella. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo jonkin verran kokemusta back-end-ohjelmoinnista (esim C#, Java tai C++) ja haluat kehittää itseäsi tiimissä, jossa kannustetaan uusiin ideoihin ja omiin projekteihin. Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior Ohjelmoijaa Helsinkiin! Tehtävässä on myös etätyömahdollisuus.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Elisa Appelsiinilla.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään moderneilla teknologioilla osana R&D Professional Services-tiimiä, joka tuottaa virtuaalisali- sekä DevOps-palveluja yritysasiakkaille. Työtehtäväsi määräytyvät pitkälti osaamisesi perusteelta, ja sinulla on mahdollisuus aloittaa yksinkertaisimmilla tehtävillä ja edetä niistä kehityksen myötä haastavampiin tehtäviin. Tehtävä tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden päästä kehittymään esimerkiksi fullstack-osaajaksi tai DevOps-ammattilaiseksi mielenkiintoisen alan edelläkävijäyrityksessä. Tiimissäsi korostuu rento ote ja tämä näkyy muun muassa siinä, että tiimi tekee paljon työtä etänä. Työnkuvassa painotetaan myös oppimista ja tämän takia sinulla on oma mentori, keneltä voit tarvittaessa pyytää neuvoja.

Tiimissä käytettäviä teknologioita ovat mm. Microsoft .NET, Ansible, Kubernetes, Docker, Powershell, Javascript (ja sen modernit frameworkit). Elisa Appelsiini haluaa olla alansa edelläkävijä, ja tiimissä kannustetaankin myös omiin projekteihin ja uusiin ideoihin.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva korkeakoulutausta ja motivaatiota oppia lisää. Tämän lisäksi sinulla on harrastuneisuutta tai mahdollisesti jo vähän työkokemusta back-end-ohjelmoinnin (C#, Java tai C++) parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kykyä työskennellä itsenäisesti ja ajoittain etänä muusta tiimistä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään sopiva korkeakoulutausta
  • Harrastuneisuutta tai/ja työkokemusta back-end ohjelmoinnista (etenkin C#, Java tai C++ ovat mielenkiintoisia)
  • Oma-aloitteinen ja itsenäinen työote
  • Sujuva suomen ja englannin kieli

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta ja kiinnostusta front-end-kehitykseen, etenkin Javascript ja sen modernit frameworkit, esim. jQuery, ovat mielenkiintoisia tehtävää ajatellen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki + etätyömahdollisuus

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.3.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae työpaikkaa: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kehittymishaluinen-junior-ohjelmoija-back-end-elisa-appelsiinille-helsinkiin/15003503.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Elisa Appelsiini on korkean osaamisen IT-palvelutalo. Yli 350 IT-alan ammattilaisen voimin he tuottavat monipuolisia tietotekniikan työn tuottavuus-, konsultointi- ja ulkoistuspalveluja. He kehittävät myös asiakkaidensa liiketoimintaa tukevia sovelluksia ja tuotteita. Toiminta heillä perustuu syvään teknologiaosaamiseen ja aidosti asiakaslähtöiseen toimintaan.