Kehittymishaluinen Project Manager Datan harmonisoinnin pariin Konecranesille

Oletko kiinnostunut Master Datasta, datan harmonisoinnista ja projektienjohtamisesta? Omaatko kaupallisen ajattelutavan ja ymmärrät liiketoiminnan prosesseja? Etsimme nopealla aikataululla kehittymishaluista ja organisointikykyistä Project Manageria toimimaan IT-projektien parissa linkkinä Konecranesin IT-yksikköjen ja liiketoimintayksikköjen välillä. Mikäli tunnistit itsesi, jatka lukemista ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Etenemme haussa heti sopivan henkilön haettua paikkaa!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Project Manageria Hyvinkäälle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Konecranes.

TYÖTEHTÄVÄ
Project Managerina hallinnoit ja koordinoit tuotetietojen datan harmonisointiin liittyviä IT- projekteja. Tulet työskentelemään läheisesti teknisen henkilöstön ja johdon kanssa, jotta tekninen suunnittelu ja projektin levitys toteutetaan konseptin mukaisesti. Lisäksi määrittelet, kirjoitat ja järjestelet projektin tekniset vaatimukset ja toimit tulkkina liiketoiminta- ja IT-yksikköjen välillä.

Pääsääntöisiin tehtäviisi kuuluvat:

 • IT-projektien hallinnointi ja koordinointi
 • Projektiraportointi
 • Master Dataan liittyvät asiantuntijatehtävät
 • Yhteydenpito sidosryhmiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävän kannalta relevantti korkeakoulutasoinen koulutustausta. Esimerkiksi kauppatieteen, teollisuustalouden insinöörin (DI tai AMK) tai tietojenkäsittelyn koulutus kaupallisella twistillä tarjoavat hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen. Sinulla on toivottavasti aiempaa työkokemusta projektinjohtamisesta 1‒2 vuoden ajalta, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys, kunhan sinulla on aiempaa osaamista SAP-järjestelmästä ja Master Datasta. Tehokkaan tiimityön takaamiseksi ja kansainvälisten sidosryhmien vuoksi edellytämme hyviä kommunikaatiotaitoja sekä sujuvan suomen kielitaidon lisäksi sujuvaa englannin suullista ja kirjallista osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Soveltuva kaupallinen, IT-alan tai tietojenkäsittelyn koulutustausta
 • Osaamista IT-järjestelmistä, SAP:sta ja Master Datasta
 • Vahva kiinnostus IT-palveluita ja -projekteja kohtaan
 • Liiketoiminnan prosessien ymmärrystä
 • Tuntemusta projektien hallinnasta
 • Vahvat fasilitointitaidot ja kykyä työskennellä eri sidosryhmien kanssa
 • Sujuva suomen ja englannin kielitaito (suullinen ja kirjallinen)
 • Matkustusvalmiutta

Lisäksi olet innokas kehittämään itseäsi! Tässä roolissa arvostamme suuresti kokemusta samantyylisistä rooleista IT-alalla, mutta ennen kaikkea kunnianhimoista ja kehittymishaluista asennetta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Hyvinkää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.9.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae paikkaa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kehittymishaluinen-project-manager-datan-harmonisoinnin-pariin-konecranesille/15013358

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Yrityksellä on 18 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).