Kehittymishaluinen Scala-sovelluskehittäjä Helsinkiin

Oletko funktionaalisista ohjelmointikielistä kiinnostunut tulevaisuuden ohjelmoijalupaus? Etsimme kehittymis- ja oppimishaluista Scala-sovelluskehittäjää työskentelemään monipuolisten tietojärjestelmä- ja konsultointihankkeiden parissa. Etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävää, joten lähetä hakemuksesi jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Scala-sovelluskehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT
Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat IT-palveluihin ja -tuotteisiin liittyvät ohjelmointi- ja kehitystehtävät. Lisäksi tulet osallistumaan asiakastyöhön konsultoivassa roolissa. Tehtävässä pääset työskentelemään suomalaisten suuryritysten ja julkisen sektorin organisaatioiden kanssa auttamalla heitä tietojärjestelmä- ja konsultointihankkeisiin liittyen.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Tekninen ohjelmointi- ja kehitystyö
  • Asiakastyö konsultoivassa roolissa

Yritys panostaa voimakkaasti työntekijöidensä osaamisen kasvattamiseen, joten tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan uusien teknologioiden ja työkalujen osalta.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on osaamista funktionaalisista ohjelmointikielistä. Pääkielenä kehitystyössä käytetään Scalaa, joten toivomme osaamista joko siitä tai jostakin muusta funktionaalisesta ohjelmointikielestä, kuten Clojuresta tai Haskellista. Funktionaalisella twistillä varustettu Java voi olla myös sopiva tausta tähän tehtävään. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK/YO) tai oman harrastuneisuuden kautta osoitettu ohjelmointiosaaminen. Muiden kollegoidesi tavoin tulet osallistumaan sekä tekniseen kehitystyöhön että asiakastyöskentelyyn, minkä vuoksi toivomme hyviä sosiaalisia ja vuorovaikutustaitoja. Näiden välinen painotus tullaan sopimaan oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Työotteeltasi olet aktiivinen, huolellinen ja oppimishaluinen sekä kannat vastuusi. Lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Osaamista Scalasta tai jostain muusta funktionaalisesta ohjelmointikielestä, kuten Clojuresta tai Haskellista.
  • Funktionaalisella twistillä varustettu Java-osaaminen voi myös olla sopiva tausta tehtävään
  • Hyvät vuorovaikutus- ja sosiaaliset taidot
  • Aktiivinen, huolellinen, kehittymishaluinen ja vastuuntuntoinen työote
  • Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista web-pohjaisten sovellusten ohjelmoinnista, reaktiivisesta ohjelmoinnista tai pilviympäristöistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen, mahdollisuus keskustella myös osa-aikaisuudesta (väh. 22,5 h/vko)

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.6.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hae paikkaa kotisivujemme kautta osoitteessa https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kehittymishaluinen-scala-sovelluskehittaja-helsinkiin/15009015

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakasyrityksemme on Pohjoismaiden johtavia yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoajia.