Kehittymishaluisia Service Desk-osaajia Espooseen!

Etsitkö kehittymismahdollisuuksia IT-alalta? Nautitko asiakaspalvelusta ja ongelmanratkaisusta? Etsimme nyt asiakkaallemme useampaa Service Desk-osaajaa Espooseen. Pääset osaksi kannustavaa työympäristöä, jossa kehitystäsi tuetaan. Olit sitten vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä IT-osaaja, hae paikkaa jo tänään, mikäli olet valmis kasvamaan asiantuntijaksi!

Academic Work etsii kokoaikaisia Service Desk-osaajia Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan BLC Taito Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

Tässä tehtävässä olet osa Service Desk -tiimiä, joka ratkaisee monipuolisia IT-tukipyyntöjä erilaisissa asiakasympäristöistä aina puhelintuesta etätukeen. Toimenkuvaasi kuuluu myös chat sekä jossain määrin lähituen tarjoaminen.

Ratkaistavat ongelmat pyörivät pääasiassa Windows-ympäristön sekä jonkin verran MacOS-järjestelmän ympärillä. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa Office 365-järjestelmän käyttöön liittyvien ongelmien ratkaiseminen, ohjelmien asennus sekä osaamisesi mukaan myös mobiilituki Android ja iOS-ympäristöissä. Työaika sijoittuu 07:00-17:00 välille.

Pääset osaksi hyvää työyhteisöä, jossa yhteishengestä pidetään huolta. Sinulle tarjotaan kehittymis- ja etätyömahdollisuuksia. Tämä Service Desk -positio toimii mahtavana ponnahduslautana sinulle, joka haluat mahdollisesti edetä urallasi BLC:n sisällä muihin asiantuntijapositioihin.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva IT-alan tutkinto sekä erinomaiset ongelmanratkaisutaidot. Hallitset sujuvasti Windows-ympäristöt, ja osaat ohjeistaa asiakkaita Office-tuotteiden käytössä. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, etkä kaihda vilkastakaan työtahtia. Pidät tiimityöskentelystä, mutta kykenet toimimaan myös itseohjautuvasti. Tehtävässä menestyminen edellyttää halua kehittyä ja kasvaa uralla, sillä tämä positio tarjoaa sinulle väylän kasvaa muihin asiantuntijatehtäviin. Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva IT-alan koulutus
  • Asiakaspalveluhenkinen asenne
  • Erinomaiset ongelmanratkaisutaidot ja tehokas ote työskentelyyn
  • Halu kehittyä urallaan vaativimpiin tehtäviin
  • Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot

Eduksi katsotaan myös, jos hallitset ruotsin kielen tai sinulla on osaamista Active Directoryn käytöstä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 9.8.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa “ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla “Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kehittymishaluisia-service-deskosaajia-espooseen/15011340.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.
Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa http://www.academicwork.fi.

BLC Taito Oy(https://www.blc.fi/blc/konserni/blc-taito) on korkeatasoisia turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava nopeasti kasvava konserni. BLC Taidolla uskotaan maailmaan, jossa tietotyö on mutkatonta ja työskentely on hauskaa, että turvallista. BLC-konserni työllistää yli 300 henkilöä ja liikevaihto on 48 miljoonaa euroa.