Kesätyö SQL/Access osaajalle

Oletko kiinnostunut työskentelemään projektiluontoisen työn parissa mielenkiintoisessa tekniikan alan yrityksessä? Mikäli olet innokas oppimaan uutta ja sinulla on vahvaa kiinnostusta tietokantoihin ja haluat kehittyä alan ammattilaiseksi, tämä työpaikka voi olla juuri sinulle! Tämä on loistava ponnahduslauta opiskelijalle ja mahdollisuus päästä kesätöihin oman alan hommiin!

Academic Work etsii kokoaikaista tietokantaosaajaa Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Sarlin Oy.

Työnkuva

Tulet työskentelemään ERP-järjestelmän muutosprojektissa erilaisten tietokantojen parissa osana pientä ja tiivistä tiimiä. Pääasiallisia työkalujasi ovat SQL, Access ja Excel. Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa datan tutkiminen, käsittely, muokkaaminen ja siirtäminen uuteen järjestelmään.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Tietokantojen monipuolinen käyttö (SQL, Access)
  • Datan tutkiminen. muokkaaminen ja siirtäminen uuteen ERP-järjestelmään

Tehtävä tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet ja loistavan tilaisuuden opiskelijalle tai vastavalmistuneelle kartuttaa omaa osaamistaan!

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on loppuvaiheen IT-opiskelija, jolla on hyvä osaaminen tietojärjestelmistä, SQL:stä, Accessista ja Excelistä. Itsenäisen työnteon lisäksi tulet työskentelemään yhdessä järjestelmän pääkäyttäjien kanssa, joten hyvät kommunikaatiotaidot ovat tässä työtehtävässä eduksi. Etsimämme henkilö kykenee järjestelmälliseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aito kiinnostus tietokantoihin, olet innokas oppimaan uutta etkä pelkää käytännön työtä!

Etsimällämme henkilöllä on:

  • tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi AMK-insinööri tietotekniikan puolelta
  • osaamista ja käyttökokemusta tietokannoista (SQL, Access) sekä Excelistä
  • erittäin hyvä suomen kielen ja englannin kielen kirjallinen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta vastaavista työtehtävistä tietojärjestelmien parissa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Toukokuun puoliväli/kesäkuun alku

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 2,5kk, jatkosta mahdollista keskustella

Paikka: 01610 Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.4.2015

Hae: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kesatyo-sql-access-osaajalle/14956562

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Toteutamme asiakkaillemme sopivimmat teknologiaratkaisut ja hoidamme niiden ylläpidon ja huollon.