Kesätyö tarjolla: Junior palvelupäällikkö monipuoliseen ITC-tehtävään

Academic Work etsii asiakkaalleen MTV Oy:lle kahta junior palvelupäällikköä avustamaan IT-muutosprojektiin kesän ajaksi. Oletko IT-orientoitunut opiskelija tai vastavalmistunut, jolta löytyy kiinnostusta ohjelmistotestausta kohtaan? Onko sinulla itseohjautuva ja huolellinen työote ja haluat päästä työskentelemään monipuolisten tehtävien pariin? Mikäli nämä asiat kuvaavat sinua niin, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivien hakijoiden haettua paikkaa!

KUVAUS

Academic Work etsii kahta kokoaikaista junior palvelupäällikköä kesäksi Helsinkiin!
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina MTV:llä.

TYÖTEHTÄVÄT

MTV:n IT-yksikössä on tapahtumassa kesän 2018 aikana merkittävä muutoshanke, jonka operatiiviseen muutokseen he tarvitsevat nyt käsipareja avustamaan niin testitulosten dokumentoinnissa, hallinnoinnissa kuin käyttäjäkoulutuksessa. Tässä tehtävässä tulet toimimaan monipuolisissa tehtävissä palvelupäällikön ”oikeana kätenä”. Yhdessä varmistatte sujuvan muutosprosessin ja tuette MTV:n koko liiketoimintaa tärkeässä muutoksessa!

Työtehtäviisi kuuluu:
-Regressiosuunnitelman mukaisten testien tekeminen järjestelmiin
-Testitulosten dokumentoiminen Testtrail-järjestelmään
-Uusien testitapausten luominen
-Azure-hallinnointi yksinkertaisten tehtävien osalta
-Testaajan roolissa osallistuminen Daily Scrumeihin
-Käyttäjäkoulutuksessa auttaminen toimimalla on-site tukena
-Mahdollisesti muut avustavat tehtävät

Tässä on hieno mahdollisuus IT-orientoituneelle nuorelle ammattilaiselle päästä näkemään muutosprosessi läheltä ja olla vaikuttamassa sen sujuvaan tapahtumiseen! Sinulla on tukena niin palvelupäälliköt kuin product ownerit, mutta saat oman vastuukentän, jossa pääset näyttämään sinun huolellisuutta, itseohjautuvuutta kuin innokkuutta työtä kohtaan!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK tai yliopisto) ja hän voi olla joko opiskelija tai vastavalmistunut. Sinulla ei tarvitse olla IT-alan koulutusta, mutta vähintään kiinnostuneisuutta, harrastuneisuutta ja/tai sivuaineopintoja tietotekniikasta. Olet erityisesti kiinnostunut ohjelmistotestauksen parissa työskentelemisestä sekä Microsoft Azuresta. Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta ja kärsivällisyyttä. Tämän lisäksi pystyt työskentelemään oma-aloitteisesti ja itseohjautuvasti sekä olet tiimipelaaja luonteeltasi!

Etsimällämme henkilöllä on:
-Tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi IT-alalta)
-Kiinnostusta syventyä ohjelmistotestaukseen ja Azureen
-Oma-aloitteinen, itseohjautuva ja huolellinen työote
-Sujuva englannin kielen taito (erityisesti kirjallinen) ja mielellään hyvä suomen kielen taito

Eduksi katsotaan, jos sinulla on aiempaa kokemusta Microsoft Azuresta ja/tai sinulle ovat tuttuja työkalut Teams, Jira sekä Microsoft O365.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 1.6.2018 (mahdollisesti jo aiemmin)

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 31.8.2018 saakka, mahdollisuus neuvotella jatkosta työsuhteen
aikana

Paikka: Ilmala, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.5.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita
nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

MTV on suomalainen mediayhtiö, jonka juuret ulottuvat tv-toiminnan alkuvuosikymmeniin 1950-luvun Suomessa. Pienestä toimijasta on kasvanut mediayhtiö joka uutisoi, viihdyttää ja luo elämyksiä 24 tuntia vuorokaudessa. MTV3, Sub ja AVA ovat koko kansan tuntemia maksuttomia tv-kanavia. MTV Katsomo tarjoaa MTV:n kanavien suosituimmat ohjelmat katsottaviksi verkossa. Laajin kattaus leffoja, sarjoja ja urheilua löytyy puolestaan C More -suoratoistopalvelusta sekä C Moren maksu-tv-kanavilta.
Hae täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kesatyo-tarjolla-junior-palvelupaallikko-monipuoliseen-itc-tehtavaan/15006866