Kiinteistöalan järjestelmäkonsultti

Onko sinulla osaamista kiinteistöalalta ja Dynamics AX –toiminnanohjausjärjestelmästä? Etsimme asiakkaallemme kiinteistöalan järjestelmäkonsulttia Helsinkiin! Tämä on hieno mahdollisuus päästä työskentelemään isoon kansainväliseen yritykseen mielenkiintoisten ja vastuullisten asiakasprojektien pariin!

Academic Work etsii kokoaikaista kiinteistöalan järjestelmäkonsulttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työnkuva

Kiinteistöalan järjestelmäkonsulttina tulet työskentelemään Microsoft Dynamics AX tiimissä pitkäaikaisten projektien ja palveluiden parissa, mitkä liittyvät kiinteistöalan asiakkaiden järjestelmien kehittämiseen ja toteuttamiseen. Työtehtävissäsi pääset kehittämään asiakkaiden toiminnanohjausjärjestelmiä sekä tukemaan liiketoiminnan tarpeita. Työ on pitkäjänteistä sekä ratkaisukeskeistä ja tulet paneutumaan asiakasprojekteihin asiantuntemuksella.

Oletko kiinnostunut järjestelmäkonsultin työstä? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään isoon yritykseen, joka on täynnä mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Etsimämme henkilö on

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi IT, TUTA, kaupallinen, kiinteistösijoittaminen), vahvaa osaamista ja ymmärrystä kiinteistötoimialasta ja sen tarpeista sekä kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Sinulla on ymmärrystä Dynamics AX –toiminnanohjausjärjestelmästä sekä sovelluskehityksestä. Kokemus muista ERP-järjestelmistä ei ole välttämätöntä, mutta se on sinulle eduksi. Luonteeltasi olet avoin, positiivinen sekä ongelmanratkaisukykyinen ja olet tottunut työskentelemään niin itsenäisissä tehtävissä että osana tiimiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentely taitoja suomeksi ja englanniksi sekä nopeaa omaksumiskykyä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva koulutustausta (esimerkiksi IT, TUTA tai kaupallinen)
  • Vahvaa osaamista ja ymmärrystä kiinteistötoimialasta
  • Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä
  • Ymmärrystä Dynamics AX –toiminnanohjausjärjestelmästä sekä sovelluskehityksestä
  • Erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentely taidot suomeksi ja englanniksi
  • Ongelmanratkaisutaitoinen ja oppimiskykyinen työskentelyote

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 30.9.2015 saakka, jonka jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kiinteistoalan-jarjestelmakonsultti/14953574

Julkaisupäivämäärä: 20.1.2015

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen IT-palveluyritys, joka toimittaa ratkaisuja ja palveluita asiakkailleen, auttaakseen heitä kehittämään omaa kilpailukykyään.