Kokoaikainen C#-kehittäjä Espooseen!

Asiakasyrityksemme ACG Pulse etsii nyt kokoaikaista C#-kehittäjää kasvavaan joukkoonsa. Onko sinulla aikaisempaa kokemusta C#-teknologiasta töiden tai harrastuneisuuden kautta sekä intoa kehittää osaamistasi mielenkiintoisella toimialalla? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista - saatat olla etsimämme henkilö!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista C#-kehittäjää Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä ACG Pulse.

TYÖTEHTÄVÄT
ACG Pulse kehittää, valmistaa, myy ja asentaa automaattisia käsittelyjärjestelmiä ja niihin liittyviä RFID-laitteita, ohjelmistoja ja palveluita teollisuus-, vaatetus- ja terveysalan asiakkaille.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään laaja-alaisesti ohjelmistokehityksen parissa yhdessä tuotekehityksestä vastaavan henkilön kanssa. Tulet työskentelemään pääasiallisesti sulautettujen järjestelmien kanssa hyödyntäen C#-teknologiaa. Muut tiimissä käytettävät teknologiat ovat mm. C, C#, Visual Basic ja SQL.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä kehittämään osaamistasi kokeneempien kollegoiden tukemana. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden jatkoon määräaikaisuuden päätyttyä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva koulutustausta sekä osaamista C#-teknologiasta joko töiden tai omien projektien kautta. Kokemustakin tärkeämpänä pidämme kuitenkin oikeaa asennetta sekä intoa oppia uutta! Tulet työskentelemään pääasiallisesti tuotekehityksestä vastaavan henkilön kanssa, mistä syystä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tarpeen. Tämän lisäksi tulee sinun puhua sujuvasti suomea sekä englantia.

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään sopiva koulutustausta
Osaamista C#-teknologiasta joko töiden tai omien projektien kautta
Erinomaiset vuorovaikutus-ja yhteistyötaidot
Sujuva suomen sekä englannin kielen taito
Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista C-kielestä tai Visual Studiosta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus jatkoon

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.5.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA
https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kokoaikainen-c-kehittaja-espooseen/15007342
Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta

Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
ACG Pulse kehittää, valmistaa, myy ja asentaa automaattisia käsittelyjärjestelmiä ja niihin liittyviä RFID-laitteita, ohjelmistoja ja palveluita teollisuus-, vaatetus- ja terveysalan asiakkaille.