Kokoaikainen dataintegraatiokonsultti monipuolisiin työtehtäviin, Espooseen

Onko sinulla tietotekniikan korkeakoulututkinto ja vahva kiinnostus dataintegraatiota kohtaan? Onko sinulla noin vuoden verran työkokemusta dataintegraatioiden teknisestä toteutuksesta ja vahva halu kehittää osaamistasi alan kotimaisessa yrityksessä, kehityksen eturivipaikalla? Asiakasyrityksemme etsii nyt henkilöä monipuolisiin rajapintojen ja Business Intelligence (BI) toteutustehtäviin, Espoon Keilaniemeen. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista dataintegraatiokonsulttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä osallistut dataintegraation ja Business Intelligence (BI) kokonaisuuksien tekniseen toteutukseen osana kolmen hengen tiimiä. Työskentelet yhteistyössä kokeneemman projektipäällikön sekä asiakasvastaavan kanssa, jotka määrittävät toimeksiannon laajuuden. Tehtäväsi konsulttina on toteuttaa integraatioita annettujen ohjeiden mukaisesti, yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa. Integraatiot voivat olla batch-muotoisia tiedonsiirtoja tai moderneja pilvipohjaisia real-time siirtoja. Tällöin integraation lähde, kohde ja/tai siirtoteknologia ovat erimerkiksi Microsoft Azuressa. Työskentely tapahtuu sekä tiimissä että itsenäisesti, oman vastuualueen parissa.

Tehtävä sopii sinulle joka haluat pysyä kehityksen aallon harjalla ja päästä kehittämään osaamistasi. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kartuttaa teknistä osaamista integraation parissa, kokeneemman henkilön tukemana. Asiakasyrityksellämme on toimintaa useilla eri toimialoilla, ja tarjoaa mielenkiintoisia uramahdollisuuksia!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi tietojenkäsittelystä tai data-analytiikasta. Tämän lisäksi sinulla on 1-2 vuoden verran aiempaa työelämän kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on vahva kokonaisymmärrys dataintegraatiosta ja siihen liittyvästä teknisestä toteutuksesta. Omaat teknisen työskentelytavan ja vahvan halun kehittyä dataintegraation parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja työskennellä itsenäisesti. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi tietojenkäsittelystä tai data-analytiikasta
  • 1-2 vuoden verran aiempaa työelämän kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Vahva ymmärrys dataintegraatiosta ja sen teknisestä toteutuksesta
  • Asiakaslähtöinen työskentelytapa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Halu kehittyä
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös jos sinulla on aiempaa tuntemusta Informatica tai Microsoft SQL Serverin Integration Services (SISS) välineistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Lähetä tehtäväsi täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kokoaikainen-dataintegraatiokonsultti-monipuolisiin-tyotehtaviin-espooseen/14990293

Aloitus: Elokuu 2017

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 30.6.2018 asti, tavoitteena rekrytoituminen asiakasyritykseen

Paikka: Espoo, Keilaranta

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä:

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme on suomalainen Helsingin pörssissä noteerattu informaatioteknologiayhtiö, joka toimittaa yritysten tietojärjestelmäratkaisuja ja tarjoaa paikkatietopalveluja. Yrityksellä on toimintaa Pohjoismaiden lisäksi Baltiassa. Yritys työllistää lähes tuhat henkilöä joista noin puolet työskentelee Suomessa.