Kokoaikainen IT Support Specialisti Helsinkiin

Etsimme nyt kokoaikaista IT Support Specialistia Helsinkiin! Mikäli olet teknisesti suuntautunut, asiakaspalveluhenkinen ja tunnollinen tekijä, jolla on aitoa kiinnostusta työskennellä help desk-tehtävissä, saatat olla etsimämme henkilö! Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista IT Support Specialistia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Wihuri Oy Aarnio.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään sisäisessä help deskissä, auttaen ensisijaisesti Metro-tukkujen henkilökuntaa heidän SAP-järjestelmään liittyvissä ongelmissa. Tulet avustamaan muun muassa kassajärjestelmään, varastonhallintaan ja laskutukseen liittyvissä ongelmissa, hyödyntäen tehtävissäsi pääosin Microsoftin tikettijärjestelmää. Lisäksi tehtäviin kuuluu dokumentointia, ohjeistusten luomista häiriötilanteiden varalle sekä mahdollisesti myös mobiiliratkaisujen testausta.

Tulet työskentelemään osana 10 hengen mukavaa tiimiä ja tehtäviin saat kattavan perehdytyksen osaavilta kollegoilta.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. datanomi/AMK) sekä aitoa kiinnostusta työskennellä help desk-tehtävissä. Persoonana olet asiakaspalveluhenkinen, tunnollinen ja toimeen tarttuva. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä priorisoida eri työtehtäviä sekä etsiä tietoa ja ajatella loogisesti. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja myös vähintään kohtuullisesti englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta (datanomi/AMK)
  • Mielellään aikaisempaa työkokemusta help desk -tehtävistä ja/tai toimistotyöskentelystä
  • Asiakaspalveluhenkinen, tunnollinen ja toimeen tarttuva ote työntekoon
  • Oppimishalua sekä priorisointikykyä
  • Sujuva suomen kielen taito ja vähintään kohtuullinen englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista SAP-järjestelmästä ja/tai Jira- ja Microsoft-tikettijärjestelmistä. Lisäksi ymmärrys tukkukauppatoiminnasta sekä kaupan alan prosessiketjusta luetaan eduksesi tässä rekrytointiprosessissa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tehtävään täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kokoaikainen-it-support-specialisti-helsinkiin/14999053

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki, huhti-toukokuusta 2018 lähtien Vantaan Viinikkala

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.12.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Wihuri Oy Aarnio on yksi kotimaamme suurimmista päivittäistavaratuotteiden tukkukaupoista. Wihuri Oy Aarnion Metro-tukku tarjoaa asiakkailleen yli 100 vuoden kokemuksella lähes 30 000 tuotteen valikoiman tuoretuotteita, elintarvikkeita, pakasteita sekä päivittäisiä käyttötavaroita. Wihuri-konsernissa työskentelee yli 5 000 eri alan ammattilaista neljällä eri toimialalla ympäri maailman.