Kokoaikainen järjestelmäasiantuntija Datacenter-tiimiin Ouluun

Asiakasyrityksemme Tietokeskus etsii nyt kokoaikaista Järjestelmäasiantuntijaa Datacenter-tiimiin Ouluun. Rooli soveltuu jo enemmän työkokemusta omaavalle tekijälle tai esimerkiksi vastavalmistuneelle henkilölle, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta IT-alalta kesätöiden tai harjoittelun kautta. Mikäli Windows-maailma ja uusien palvelimien konfiguroinnit ja asennukset virtualisointialustoille ovat sinulle tuttua kauraa, niin jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaisia Järjestelmäasiantuntijoita Datacenter-tiimiin Ouluun.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Tietokeskus.

TYÖTEHTÄVÄT
Järjestelmäasiantuntijana tulet toimimaan osana yrityksen Datacenter-tiimiä. Tulet vastaamaan mm. palvelinten tietoturvapäivityksistä sekä uusien palvelimien konfiguroinnesta ja asennuksista eri virtualisointialustoille. Tämän lisäksi suoritat verkon, alustojen, varmistusten ja virtuaalipalvelimien vianselvityksiä.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluaa kehittää osaamistasi sekä päästä osaksi huumorintajuista ja innostavaa työyhteisöä! Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden jatkoon määräaikaisuuden päätyttyä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva koulutustausta sekä kokemusta IT-alalta esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta. Tehtävä sopii myös kokeneemmalle osaajalle, joka haluaa päästä kehittämään osaamistaan kasvavassa yrityksessä. Windows-maailma on tullut sinulle tutuksi, minkä lisäksi uusien palvelimien konfiguroinnit ja asennukset virtualisointialustoille ovat sinulle tuttua kauraa. Sinulta löytyy ymmärrystä Linux-käyttöjärjestelmästä sekä perustason osaaminen Hyper-v:stä sekä Vmwaresta. Tämän lisäksi sinulla on ratkaisukeskeinen asenne työntekoon, olet oma-aloitteinen sekä ennen kaikkea innokas oppimaan uutta.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään sopiva koulutustausta
  • Aikaisempaa kokemusta IT-alalta
  • Windows-osaamista
  • Ymmärrystä Linux-käyttöjärjestelmästä sekä perustason osaaminen Hyper-v:stä sekä Vmwaresta
  • Ratkaisukeskeinen asenne työntekoon ja intoa oppia uutta!
    Eduksi katsotaan myös tuntemus F-Securesta sekä verkko-osaaminen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Oulu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.6.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Tietokeskus Yhtiöt on kotimainen, ICT-palveluita yrityksille ja julkishallinnolle tarjoava yritys, joka työllistää n. 200 henkilöä 11 paikkakunnalla. Vuoden 2017 liikevaihto oli noin €80m. Yritys on kasvanut viimeiset vuodet vauhdilla ja tavoitteenamme on kasvattaa Tietokeskus Yhtiöistä yksi Suomen merkittävimmistä ICT-palveluita tarjoavista yrityksistä. Kasvua on vauhdittamassa kotimainen pääomasijoittaja, Vaaka Partners.

Hae tehtävää tästä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kokoaikainen-jarjestelmaasiantuntija-datacenter-tiimiin-ouluun/15008872