Kokoaikainen Java-kehittäjä Likeit Solutionsille!

Oletko kehittymishaluinen ja motivoitunut tulevaisuuden IT-alan ammattilainen? Java-kehittäjänä pääset mukaan Likeit Solutionsin B2B-henkilöstöhallintajärjestelmien kehitykseen. Tehtävänkuva räätälöidään mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan; pääsääntöisesti tehtävänäsi on tikettien ratkaiseminen sekä käyttöliittymien kehittäminen. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa vastuuta yrityksen mobiilikehityksestä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, sekä mahdollisuuden työskennellä osana rautaisten ammattilaisten tiimiä. Vuosien kokemuksen sijaan tehtävässä ratkaisee halu oppia ja kehittyä!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Java-ohjelmistokehittäjää Helsinkiin! Tarjoamme mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työpaikan jatkuvia kehittymismahdollisuuksia tarjoavasta yrityksestä.

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Likeit Solutionsille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

Työtehtävä

Tehtävässäsi toimit Java -kehittäjänä vastaten yhdessä kokeneen tiimin kanssa asiakkaiden käyttöliittymää koskevista kehitys- sekä muutostarpeista. Taitojesi kasvaessa pääset mukaan myös laajempien kokonaisuuksien toteutukseen ja tehtävät räätälöidään sinun kiinnostuksen kohteisiisi sopivaksi. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot, kyky ymmärtää laajempia kokonaisuuksia sekä tarkkuutta. Viihdyt rutiininomaisissa tehtävissä, mutta pyrkii koko ajan kehittämään itseään ja tarttuu haasteisin itsenäisellä otteella.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • asiakkaiden tikettien vastaanottaminen ja ratkaiseminen
  • käyttöliittymän kehittäminen

Jos sinulla on kokemusta mobiilisovelluksista sekä niiden tekoon käytettävistä alustoista, on sinulla mahdollisuus ottaa vastuuta yrityksen mobiilisovelluksen kehityksestä. Pääset vastaamaan sovelluksen kehityksestä alusta alkaen ja vaikuttamaan myös käytettävän alustan valintaan.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta webbikehityksestä sekä yleistä tietoteknistä osaamista. Työtehtävässä menestyminen edellyttää myös osaamista sekä Java-ohjelmoinnista, että JavaScriptistä tai Pythonista. Kokemusta olet voinut kerryttää töissä tai harrastuneisuuden kautta. Suomen kielitaito on vaatimus, sillä sekä Likeitin järjestelmät, että asiakkaat ovat suomenkielisiä. Tehtävä sopii esimerkiksi vastavalmistuneelle, jolla on:

  • kokemusta webbikehityksestä
  • osaamista Java-ohjelmoinnista sekä JavaScriptistä tai Pythonista
  • sujuva suomen kielen taito
  • kiinnostusta ohjelmistokehitystä kohtaan ja motivaatiota kehittyä alansa osaajaksi

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta tai kiinnostusta mobiiliapplikaatioiden kehityksestä millä tahansa alustalla.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: heti oikean henkilön löydyttyä

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Espoo

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.2.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/kokoaikainen-javakehittaja-likeit-solutionsille/15021347.

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

LikeIt Solutions on vuodesta 2010 toiminut yritys, joka on erikoistunut vaativiin henkilöstönhallinnon ja tehtävien hallinnan ratkaisuihin. Pääasiallisen asiakaskunnan muodostavat henkilöstöpalveluyritykset. LikeIt Solutions tarjoaa asiakkailleen heidän toimintaansa parhaiten sopivat henkilöstöhallinnon ratkaisut, joihin lisätään tarvittaessa asiakaskohtaista toiminnallisuutta.