Kokoaikainen junior fullstack kehittäjä Digital Signage- tuotteiden pariin Turkuun

Tehtävässä kehitetään pilvipalvelupohjaisia Digital Signage -tuotteita eteenpäin. Monipuoliset kehitystehtävät tehdään mm. Pythonilla, PHP:lla, Reactilla ja Reduxilla. Kaikkia kieliä ei tarvitse hallita, mutta jos jokin mainituista kolahti, jatka lukemista! Voit olla joko frontti tai back-puolelle erikoistunut, mutta mikäli tulevaisuuden suunnitelmissasi on ollut siirtyä fullstack devaajaksi, tämä voisi olla paikka sinulle!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista junior fullstack-kehittäjää Turkuun!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä

Junior fullstack devaajana vastaat yrityksen oman tuotteen kehityksestä yhdessä kahden kokeneemman kehittäjän kanssa. Yritys tuottaa pilvipalveluna erilaisia Digital Signage-tuotteita, kuten infonäyttöjä ja taustamusiikkipalveluita ja muita medialaitteita. Pilvessä versionhallinta tapahtuu Linuxilla, mutta ohjelmointi on tehty Pythonilla ja PHP:llä sekä Reactilla ja Reduxilla. Jos jokin näistä kielistä on hallussa ja tuntuu omalta, voidaan osaamistasi hyödyntää tässä tehtävässä laajalti. Kaikista ei tarvitse olla kokemusta, aito innostus ja motivaatio oppia ovat avainroolissa! Työt räätälöidään valitun henkilön osaamisen mukaan. Muita tiimissä käytettäviä teknologioita ja työkaluja ovat MySQL, REST, SPA, Redis, beanstalkd, Laravel, NGINX, Apache2, Supervisor, JWT, OAuth2, Amazon AWS, PHPUnit, APIDoc, Yarn, npm, Composer, Git, JSON, SQLite.

Tehtävä sopii sinulle, joka viihdyt pienessä organisaatiossa. Pienessä yrityksessä työsi jäljellä on suuri merkitys ja sinulla on laajat vaikutusmahdollisuudet. Kollegoita sinulla on yhteensä 12, ja kaikkia yhdistää intohimo tehdä Digital Signane-palvelusta entistä parempaa.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on IT-alalle vastavalmistunut henkilö, jolla on jostakin seuraavasta hyvä tuntuma: PHP, Python, React tai Redux. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja kehittymään fullstack-kehittäjäksi. Pidät pienessä yrityksessä työskentelystä sekä sen mahdollistamasta vapauden ja vastuun yhdistelmästä ja omaat tähän sopivan oma-aloitteisen asenteen. Tuot omia ajatuksiasi rohkeasti esille ja kysyt apua, kun sitä tarvitset.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Kokemusta Pythonista, PHP:sta, Reactista tai Reduxista
  • Oma-aloitteinen työasenne

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk (rekrytoitumismahdollisuudella)

Paikka: Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.01.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/kokoaikainen-junior-fullstack-kehittaja-digital-signage-tuotteiden-pariin-turkuun/15019701.

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi

Muuta tietoa

Asiakasyrityksemme pääkonttorissa Turussa työskentelee 12 hengen ydintiimi. Asiakasyrityksemme on kansainvälistyvä kasvuyritys, jonka tuotteet ja palvelut ovat luotettavaa kotimaista suunnittelutyötä. Vuonna 2004 perustettu yritys on jo toistakymmentä vuotta keskittynyt pelkästään digital signage-ratkaisujen kehittämiseen. He erottuvat muista järjestelmistä helppokäyttöisyydellä, näyttöjen hallittavuudella, luotettavuudella, hinta-laatusuhteella, sekä kattavilla erikoisominaisuuksilla.