Kokoaikainen Junior Windows Server Consultant Espooseen

Oletko kuin kotonasi palvelinympäristössä? Puhutko sujuvaa Windowsia? Etsimme Capgemini Finland Oy:lle kokoaikaista Junior Windows Server Consultantia monipuolisiin konsultin työtehtäviin Espoon Keilarantaan. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin ja kehittymään omalla urapolullasi. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä etenemme hakuprosessissa sopivien henkilöiden haettua paikkaa!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior Windows Server Consultantia Espooseen.

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Capgeminille Finland Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Junior Windows Server Consultantin roolissa tulet työskentelemään noin 20 henkilön tiimissä tehden tiiviisti yhteistyötä asiakkaiden, arkkitehtien, projektipäälliköiden kanssa, kehittäen ja toteuttaen innovatiivisia ratkaisuja nykyisille ja uusille asiakkaille. Capgemini tarjoaa mielenkiintoisen ja innostavan työympäristön, sekä mahdollisuuden kehittyä omalla urallasi. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa omiin tehtäviisi mielenkiintojesi mukaan. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti Microsoft Windows tuoteperheeseen kuuluvien teknologioiden parissa sekä tulet vastaamaan ohjelmistojen käyttöönotosta. Pääset myös työskentelemään erilaisten valvonta- ja hallintatyökalujen parissa sekä Microsoftin pilviympäristössä (Azure).

Työnkuvaan sisältyy jonkin verran matkustamista Suomessa ja mahdollisesti tulevaisuudessa niin halutessasi myös ulkomailla.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä kiinnostusta työskennellä konsultoivassa roolissa asiakasrajapinnassa. Edellytämme, että sinulla on vähintään vuoden verran työkokemusta alalta esimerkiksi IT-tukitehtävistä. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva henkilö tai jo kokenut konkari, sillä tehtävä on mahdollista muokata oman osaamisesi mukaan sinulle sopivaksi vaativuustasoltaan. Lisäksi sinulla on kykyä toteuttaa ja dokumentoida Microsoft Windows Server -ympäristöjä järjestelmänvalvojan roolissa.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Tehtävään soveltuva tietotekninen koulutustausta
- Ymmärrystä hyödyntää tietotekniikkaa liiketoiminnan kehittämisessä
- Aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä (esim. IT-tukihenkilön tehtävistä)
- Sujuva suomen sekä hyvä englannin kielen taito
- Core Microsoft osaamista, erityisesti hyvä Active Directory:n käyttövalmius

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaaminen jostakin seuraavista ohjelmista: AWS, Azure, IDM, IAM, Microsoft Identity Management, Hyper-V, SCOM tai Microsoft PowerShell. Tämän lisäksi arvostamme hyviä kommunikaatio- ja esiintymistaitoja, sekä aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyasennetta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan
Työmäärä: Kokoaika
Kesto: Vakituinen
Paikka: Espoo
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 31.10.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Capgemini on kansainvälinen ja monikulttuurinen informaatioteknologia-, konsultointi- ja ulkoistuspalveluja tarjoava yritys. Yrityksessä työskentelee yli 190 000 työntekijää, yli neljässäkymmenessä maassa. Capgemini tarjoaa asiakkailleen liiketoiminnan, teknologian ja digitaalisen ympäristön ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeitaan ja mahdollistavat uusiin innovaatioihin ja kilpailukykyyn. Capgemini tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, muun muassa kattavan työterveyshuollon, sairaan lapsen hoitopalvelun, lounaat, kulttuuri- ja liikuntasetelit, sekä paljon muuta.

Juuri Windows-osaajien rekrytoimiseen tämä ei ole välttämättä paras mahdollinen kanava :wink: