Kokoaikainen .NET-kehittäjä Jyväskylään

Etsimme nyt asiakkaallemme kokoaikaista .NET-kehittäjää Jyväskylään toimimaan monipuolisten asiakasprojektien parissa mielenkiintoisella toimialalla. Tehtävä sopii niin vastavalmistuneelle henkilölle kuin kokeneemmallekin konkarille. Pääasia on, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta .NET-teknologiasta omien projektien, harrastuneisuuden tai töiden kautta sekä intoa kehittää osaamistasi entisestään!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista kokoaikaista .NET-kehittäjää Jyväskylään!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään pääasiallisesti .NET-teknologialla Windows-työpöytäohjelmien parissa. Työskentelet eri asiakasprojekteissa, joten työnkuvasi on hyvin laaja ja monipuolinen sekä tulet työskentelemään myös jonkin verran asiakasrajapinnassa. Ensimmäisen projektin arvioitu kesto on noin 6 kuukautta. Tulet toimimaan muutaman hengen tiimissä Agile-periaatteen mukaan ja hyödyntämään osaamistasi .NET:stä yhdessä toisen .NET-kehittäjän sekä 1-2 mobiilipuolen kehittäjän kanssa.

Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, jolta löytyy osaamista .NET:n parista, mutta joka haluaa kehittää osaamistaan monipuolisten asiakasprojektien parissa!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva koulutustausta sekä kokemusta .NET-kehityksestä omien projektien, harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta. Positiossa tulet mahdollisuuksien mukaan työskentelemään asiakasrajapinnassa, mistä syystä hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeen. Tämän lisäksi omaat itsenäisen ja analyyttisen työotteen sekä tuot rohkeasti omia ideoitasi esille. Ennen kaikkea olet kuitenkin todellinen tiimipelaaja, jolta löytyy aitoa intoa oppia .NET-kehityksen salat!

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään sopiva koulutustausta (AMK/Yliopisto)
  • Kokemusta .NET-kehityksestä kouluprojektien tai töiden kautta
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Itsenäinen ja analyyttinen työote, rohkeutta tuoda omia ideoita esille
  • Halua oppia uutta!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Jyväskylä

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.9.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kokoaikainen-netkehittaja-jyvaskylaan/15013393

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseenesp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme toimii satelliitti- ja turvallisuusalalla ja yrityksen toimipisteitä löytyy ympäri Suomea.