Kokoaikainen sovelluskehittäjä Helsinkiin

Etsimme asiakasyrityksellemme jo muutaman vuoden kokemusta omaavia sovelluskehittäjiä toimimaan vaihtelevien projektien parissa yksityisen ja julkisen sektorin puolelle. Mikäli monipuolinen työ järjestelmien kehitystehtävien parissa kiinnostaa ja tykkäät projektityöskentelystä, niin lue lisää!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaisia sovelluskehittäjiä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme DigiDo:lla, joka tekee erilaisia yksityis- ja julkissektorin projekteja alihankintana.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella joko yksityisen sektorin projekteihin tai julkishallintopuolen toimeksiantoihin. Työnkuvasi tulee koostumaan pääasiassa järjestelmien monipuolisista kehitystehtävistä sekä mahdollisesti myös näiden ylläpidosta. Tulet käyttämään projekteissa pääsääntöisesti Javaa, mutta teknologiat vaihtelevat projektista riippuen. Projektien kestot vaihtelevat 12 kuukaudesta 24 kuukauteen keskimäärin.

Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä toimimaan yhteistyössä ammattitaitoisten IT-asiantuntijoiden kanssa sekä mahdollisuuden kehittää isommalle kohderyhmälle suunnattuja palveluita.

Projekteissa käytettäviä teknologioita: JavaScript, Angular, Node.js, PHP, CakePHP, Java, HTML5, CSS3, jQuery, Bootstrap, Java EE

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on kertynyt aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnista sekä sovelluskehityksestä ja hänellä alaa vastaava tutkinto suoritettuna. Pystyt toimimaan erinomaisesti osana tiimiä ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ymmärtäen heidän tarpeensa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, mutta myös englannin ja ruotsin osaaminen katsotaan etuna. Kerrothan CV:ssäsi / hakemuksessasi selkeästi omasta osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Soveltuva tutkinto (esim. DI, IT-tradenomi, datanomi jne.)
-Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
-Vahva ohjelmointiosaaminen
-Ketterien ohjelmistokehitysmenetelmien tunteminen
-Sujuva suomen kielen taito
-Hyvät sosiaaliset- ja tiimityöskentelytaidot

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on mahdollisuus näyttää projekteja, missä olet ollut osallisena ja kokemusta eri teknologioilla työskentelystä. Mainitsethan myös mahdollisista harrasteprojekteista sekä suosittelijat jo hakemuksessasi! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen 37,5 tuntia viikossa

Kesto: Määräaikainen 6kk, jonka jälkeen tarkoitus rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Helsinki. Tarkempi sijainti määräytyy asiakasyrityksen mukaan.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kokoaikaisia-sovelluskehittajia-helsinkiin/14995099 ! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme academicwork.fi/rekrytointiprosessi

INFOA ASIAKKAASTA

DigiDo on it-konsulttiyritys, joka tekee erilaisia projekteja alihankintana sekä yksityis- että julkissektorilla. DigiDo auttaa asiakkaitaan tekemään digiloikan ketterästi, tehokkaasti ja sitoutuneesti. DigiDo tarjoaa alan parhaat asiantuntijat vaativiin digitalisaation hankkeisiin valtakunnallisesti. Asiakkainamme on valtion yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja sekä yksityisen sektorin yrityksiä.

Hae työpaikkaa!