Kokoaikainen Web Developer Jyväskylään

Onko JavaScript sinulle tuttu teknologiana joko kouluprojektien tai harrastuneisuuden kautta? Haluatko kehittää taitojasi web-kehityksen parissa mielenkiintoisella toimialalla? Mikäli vastauksesi on kyllä, niin jatka lukemista - etenemme heti sopivien henkilöiden haettua tehtävää!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista kokoaikaista Web Developeria Jyväskylään!
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Web Developerina pääset alkuun osallistumaan pidempiaikaiseen projektiin yrityksen asiakkaalle, osana 3-5 hengen ketterää tiimiä. Tulet ensisijaisesti käyttämään front-end teknologioita, mutta taitojesi mukaan pääset myös hyödyntämään back-end osaamistasi. Pääasialliset tiimissä käytettävät teknologiat ovat esim. JavaScript, Node.js, PHP ja .NET.
Tehtävä sopii sinulle joka haluat kehittää osaamista web-kehityksen parissa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden jatkoon projektin päätyttyä ja tavoitteena onkin henkilön vakinaistaminen asiakasyritykseemme!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva koulutustausta (AMK/Yliopisto) sekä kokemusta web-kehityksestä joko kouluprojektien tai harrastuneisuuden kautta. JavaScript on sinulle teknologiana tuttu, minkä lisäksi sinulta löytyy ymmärrystä ainakin yhdestä toisesta ohjelmointikielestä. Positiossa tulet mahdollisuuksien mukaan työskentelemään asiakasrajapinnassa, mistä syystä hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeen. Ennen kaikkea olet kuitenkin todellinen tiimipelaaja, jolta löytyy aitoa intoa oppia web-kehityksen salat!

Etsimällämme henkilöllä on:
-Tehtävään sopiva koulutustausta (AMK/Yliopisto)

  • Kokemusta web-kehityksestä kouluprojektien tai harrastuneisuuden kautta
  • Osaamista JavaScriptin parista
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Halua oppia uutta!

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta muista teknologioista front-tai back-end puolelta (esim. Angular, Node.js, PHP ja .NET).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Tammi-tai helmikuu 2018/ Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Jyväskylä

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.11.

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja
vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi
erillisenä tiedostona kohdassa “ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla “Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme toimii satelliitti- ja turvallisuusalalla ja yrityksen toimipisteitä löytyy ympäri Suomea

Ha täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kokoaikainen-web-developer-jyvaskylaan/14998064