Kokoaikaisia Junior testaajia Vantaalle!

Hei sinä testauksesta kiinnostunut opiskelija tai vastavalmistunut, joka haluaa ottaa ensiaskeleet urallaan: etsimme nyt asiakkaallemme aikaansaavia ja innokkaita Junior testaajia Vantaalle. Haethan paikkaa pian, sillä täytämme positiot heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kuvaus

​Academic Work etsii kokoaikaisia Junior testaajia Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä

Junior testaajana toimit pääasiallisesti web- ja mobiilisovellusten testauksen parissa. Työtehtäväsi tulee sisältämään mm. regressio-ja integraatiotestausta. Vastuullasi on varmistaa, että yrityksen ratkaisut toimivat vaivattomasti asiakkaan näkökulmasta sekä ovat toimivia myös teknisiltä ominaisuuksiltaan. Päivittäinen työsi koostuu testauksen suunnittelusta, suorittamisesta sekä tulosten raportoinnista ja läpikäynnistä yhdessä tiimisi kanssa.

Tulet työskentelemään ohjelmistokehitysyksikössä, joka keskittyy omistaja-asiakkaiden palvelemiseen. Työskentely tapahtuu yhdessä noin viiden henkilön tiimin kanssa, johon kuuluu suunnittelijoita, kokeneita testaajia sekä ohjelmistokehittäjiä.

Etsimämme henkilö on

​Etsimämme henkilö on IT-alan vastavalmistunut tai juuri valmistumassa oleva opiskelija, joka etsii kokoaikaista työtä. Sinulla on jonkin verran käytännön kokemusta ohjelmistotestauksesta, esimerkiksi töiden tai harrastuneisuuden kautta. Osaat suunnitella testitapauksia ja dokumentoida niitä ja olet innokas kehittämään omaa osaamistasi. Asenteesi työntekoon on proaktiivinen ja toimit hyvin osana tiimiä. Sinun tulee pystyä ymmärtämään kirjoitettua englantia sekä ymmärtää teknistä sanastoa englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • tehtävään soveltuva IT-alan koulutustausta (AMK/yliopisto)

  • osaamista ohjelmistotestauksesta töiden tai harrastuneisuuden kautta

  • innokas ja kehittymishaluinen asenne

  • erinomaiset tiimityöskentelytaidot

  • sujuva suomen ja englannin kielitaito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta web-pohjaisten ohjelmistojen testauksesta esimerkiksi työharjoittelun tai kesätöiden kautta. Tämän lisäksi ohjelmistokehityskokemus sekä tuntemus tietokannoista (Microsoft SQL Server) nähdään hyödylliseksi tässä tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: sopimuksen mukaan

Työmäärä: kokoaika, toimistotyöajat

Kesto: 12kk, tämän jälkeen jatko todennäköistä

Paikka: Vantaa, myös työskentely Rovaniemellä mahdollista

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 6.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Hae täältä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kokoaikaisia-junior-testaajia-vantaalle/15021437

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

​Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Mtech Digital Solutions Oy on Suomen johtava maatalousalan ohjelmisto- ja ratkaisutoimittaja. Olemme asiakkaillemme pitkäaikainen kumppani, jonka antama lisäarvo syntyy innovointikyvystä, hyvästä palvelusta, laadusta sekä asiakkaiden tarpeiden ja toiminnan ymmärtämisestä.

Teknologia- ja liiketoimintasektoriosaamisen yhdistelmä mahdollistaa meille edelläkävijän roolin informaatioteknologian hyödyntämisessä koko maatalouselinkeinon kilpailukyvyn vahvistamiseksi.

Toiminnassamme korostuu tausta maatalousalan neuvontaorganisaatioiden ja maanviljelijöiden hallinnoimana yrityksenä.

Mtech lyhyesti:

  • Perustettu vuonna 1986, historiaa vuodesta 1958
  • Noin 130 työntekijää
  • Liikevaihto 9,45 milj. € vuonna 2015, toiminta tulorahoitteista ja taloudellisesti vahvalla pohjalla
  • Microsoft Gold Certified Partner
  • Toimitilat Vantaalla Jokioisissa ja Tikkurilassa sekä Rovaniemellä