Konenäköasiantuntija helsinkiin

Etsimme konenäköasiantuntijaa asiakasyrityksellemme Helsinkiin. Oletko kiinnostunut koneälystä ja sinulta löytyy osaamista koneoppimisesta, neuroverkoista ja datan analysoinnista? Mikäli kiinnostuit niin lue lisää!

KUVAUS

Academic Work etsii konenäköasiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään konenäön ja hahmotunnistuksen parissa. Työtehtäväsi määrittyvät tarkemmin aina projektin mukaan mutta tulet opettamaan tuotetta hahmontunnistamisessa. Työ on projektiluontoista, joten on hyvä jos sinulta löytyy kokemusta projektityöskentelystä. Lisäksi pääset myös matkustamaan ympäri maailmaa.

Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden päästä viemään suomalaista huipputeknologiaa maailmalle. Yrityksessä on joustava ja dynaaminen työilmapiiri ja hyvät työsuhde-edut, kuten ilmainen kuntosali. Asiakasyrityksemme toimii turvallisuusalalla ja heidän ratkaisunsa edesauttaa mm. terrorismin vastaista työtä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (AMK/ylempi korkeakoulututkinto). Odotamme sinulta löytyvän käytännön kokemusta koneoppimisesta sekä ymmärrystä neuroverkoista ja opetusdatan määrittelystä. Lisäksi hallitset perusteet jostakin koodikielestä. Työskentelet omatoimisesti ja pidät langat käsissäsi moneen suuntaan ja pystyt tarvittaessa myös johtamaan projektia ja alihankkijoiden työntekijöitä. Suomen lisäksi puhut sujuvaa englantia ja olet valmis matkustamaan ympäri maailmaa.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Tehtävään soveltuva koulutustausta
-Käytännön kokemusta koneoppimisen parista
-Hallitset GPU-laskennan (Cuda, OpenCL) ja digitaalisen kuvankäsittelyn
-Kyky toimia Linux ympäristössä
-Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä suullisesti että kirjallisesti
-Eduksi katsotaan vahva ohjelmointiosaaminen (C/C++, Python, Shell Script, web-ohjelmointi) tai ymmärrys IT-infrastruktuureista.

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.09.2017

HAE HETI OHEISESTA LINKISTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/konenakoasiantuntija-helsinkiin/14993577

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme toimii turvallisuusalalla ja heidän ratkaisunsa edesauttaa mm. terrorismin vastaista työtä.