Lähituki ohjelmiston käyttöönottoprojektiin

​Oletko näppärä ongelmanratkaisija, jonka puoleen ystävät kääntyvät tietoteknisissä pulmissa? Kenties olet jo kartuttanut hieman kokemusta myös ohjelmoinnin parissa esimerkiksi omien projektien tai kesätyön kautta? Etsimme oppimisintoista ja muita mielellään auttavaa Lähitukea avustamaan asiakasta uuteen ohjelmistoon totuttelemisessa! Tarjolla on paitsi kattava koulutus käytettäviin ratkaisuihin myös mahdollisuus pidemmästä työsuhteesta projektin jälkeen. Jos tietokone on aina ollut ystäväsi, lue lisää ja hae!

KUVAUS
​Academic Work etsii kokoaikaista lähitukea asiakkaamme Enkoran ohjelman käyttöönottoprojektiin heidän asiakasyrityksessään. Projektin kesto on 3-5kk, mutta mikäli yhteistyönne sujuu hyvin, Enkora on kiinnostunut neuvottelemaan jatkosta.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.​

TYÖTEHTÄVÄT
​Enkoran asiakas on aloittanut uuden ohjelman käytön ja siksi tarvitsemme sinua juuri nyt! Kattavan koulutuksen jälkeen siirryt vastaamaan ohjelman käytöstä asiakkaalla myös tukemaan muita mahdollisissa pulmissa ja avaamaan solmuja, joita uuden ratkaisun kanssa saattaa tulla eteen. Tätä kautta hiljalleen opetat asiakasta myös itse käyttämään ohjelmaa. Käytännössä apupyyntöjä voi tulla sekä esim. mailitse että kasvotusten. Jos jokin ongelma ei aukea täysin omin avuin, lähdet etsimään muita reittejä – et siis lannistu, vaikka ratkaisu ei olisi heti selkeä!

Hommat lähtevät liikkeelle erittäin kattavalla perehdytyksellä Enkoran tarjoamiin ratkaisuihin ja muihin teknologioihin, joita tarvitset jokapäiväisessä työskentelyssäsi. Valmista osaamista juuri tietyistä teknologioista ei siis vaadita vaan kokonaisuus ratkaisee.

Tehtävä on kuin tehty sinulle, joka haluat viedä itseäsi eteenpäin kohti vahvempaa IT-osaamista ja kerätä arvokasta työkokemusta myös asiakkaiden parista! Jos kaikki sujuu hyvin, hommien jatkaminen suoraa Enkoralla on myös tavoitteena.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet ideaalihakijamme, jos sinulla on kykyä omaksua uusia asioita tehokkaasti, rauhallista asiakaspalveluhenkeä, ja itsenäinen ongelmanratkaisu on sinulle luontainen tapa selvittää tilanteet. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Mikäli sinulla on harrastepohjaista näyttöä tietokoneen kanssa työskentelystä ja esim. eri ohjelmistojen hallinnasta, tuothan sen selvästi esille CV:ssäsi – laskemme sen eduksesi!

Toivomme sinulla olevan:
- Kiinnostusta ja itsenäistä pohjaa tietotekniikan parista
- Kykyä ja halua oppia tehokkaasti uutta
- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja intohimoa tietokoneita kohtaan
- Ongelmaratkaisukeskeinen työote
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tietotekninen koulutus katsotaan eduksi, mutta erityisesti esim. harrastepohjainen kokemus alalta on plussaa. Myös työkokemus asiakaspalvelun alalta nähdään etuna.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaika
Kesto: 3-5 kuukautta, jatkomahdollisuus
Paikka: Helsinki
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 3.1.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
​Enkora Oy tarjoaa ohjelmistoratkaisuja eri alojen tarpeisiin sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Lue ihmeessä lisää heidän kotisivuiltaan!