Lead Developer puolustus- ja turvallisuusalalle Jyväskylään

Etsimme asiakasyrityksellemme Combitech Oy:lle Lead Developeria vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Pääset osaksi kokenutta ja motivoitunutta asiantuntijatiimiä, minkä lisäksi tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa tulevaisuudessa ohjelmistoarkkitehdin rooliin. Tässä tehtävässä voit myös itse vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön oman mielenkiintosi ja taustasi pohjalta!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Lead Developeria Jyväskylään!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Combitech Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT
Lead Developerin roolissa pääset osaksi Combitechin Jyväskylän toimistoa, joka muodostuu noin 20 puolustus-ja turvallisuusalan huipputekijästä. Tulet työskentelemään osana yrityksen ohjelmistotuotteiden kehitysprosessia sekä pääasiallisesti vastaamaan tiettyjen osuuksien ohjelmistokehityksestä. Tämän lisäksi pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa, toimimaan asiantuntijana heidän suuntaansa sekä tekemään yhteistyötä puolustusteollisuuden toimijoiden kanssa. Työnkuva sisältää myös mahdollisesti sekä koti-, että ulkomaan matkoja.

Tehtävä sopii sinulle, jolla on jo aikaisempaa työkokemusta ohjelmistokehityksen parista, halua kasvattaa vastuutaan sekä sitä kautta kehittyä ohjelmistoarkkitehdin rooliin tulevaisuudessa! Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan työnkuvaasi laajaltikin osaamisesi sekä mielenkiintosi pohjalta.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on IT-alan koulutustausta (AMK/Yliopisto), aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehityksen parista ja ketteristä menetelmistä sekä motivaatiota toimia Lead Developerin roolissa. Nautit vastuusta, tuot mielelläsi omia ideoitasi esiin ja sinulla on selkeä visio siitä, mihin suuntaan haluat osaamistasi kehittää. Oliopohjaiset teknologiat ovat tulleet sinulle tutuksi ja sinulla on hyvä osaaminen erityisesti Java ja/tai C+±teknologioista. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista työskentelytapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

IT-alan koulutustausta (AMK/Yliopisto)
Oliopohjaisten teknologioiden tuntemus
Hyvä osaaminen Java ja/tai C+±teknologioista
Sujuva suomen sekä englannin kielen taito
Intoa toimia Lead Developerin roolissa sekä halua jatkuvasti kehittää osaamistaan!
Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta arkkitehtuurin suunnittelusta (UML), salaustoteutuksista (TLS/SSL) ja/tai Microservices-arkkitehtuurista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Maaliskuu 2018/Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Jyväskylä

Palkka: Sopimuksen mukaan

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/lead-developer-puolustus-ja-turvallisuusalalle-jyvaskylaan/15000997

Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakasyrityksemme Combitech Oy on turvallisuus- ja tietoturvaratkaisuja tarjoava yritys, joka työllistää Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Säkylässä noin 70 turvallisuusalan huippuasiantuntijaa. Combitech rakentaa turvallisuutta yhteistyössä asiakkaittensa kanssa tarjoamalla ohjelmisto- ja turvallisuusratkaisuja, turvallisuuskonsultointia, tietoliikenne- ja järjestelmäratkaisuja sekä järjestelmäintegraatioita. Combitech Oy on turvallisuuskonserni Saab AB:n omistama yritys.