Libreofficen asennus?

Asensin fedora 17 live-levyltä ja nyt en keksi millä käskyllä saan asennettua libreofficen tähän?

siellä on varmaan joku synaptic tai vastaava pakettienhallinta? asenna sillä?

komentoriviltä roottina komento lienee jotain tähän suuntaan yum install libreoffice, jos ei matchaa niin yum search libre varmaan antaa jotain tarkempaa pakettinimeä…


Eero

Roottina

varmaan toimisi

yum grouplist tulostaa vaihtoehdon Toimisto/Tuottavuus
Minulle riittää vain muutama Libre-office ohjelma. Esim. Asentamalla libreoffice-writer saat tekstinkäsittelysovellutuksen asennetuksi. Libreoffice-calc asentaa taulukkolaskennan jne.
yum search libreoffice kertoo sitten lisää vaihtoehtoja.

Tähän aiheeseen sivuten: Kuinka yhteensopiva libreoffice on windows officen kanssa (ja myös toisinpäin) tänä päivänä? Toimiiko odf-tiedostoformaatti saumattomasti näiden kahden välillä? Tuli nimittäin tarvetta asentaa vanhempien koneisiin linuxit, kun sonera pisti linjat poikki, kun windwossista löytyi zeroaccess troijalainen. Tekstinkäsittelylle olisi kuitenkin linuxeissa tarvetta ja tekstitiedostot tulisi toimia myös windows officella.

melko yhteensopiva, paitsi makrojen kanssa on ongelmia.

Eero

melko yhteensopiva, paitsi makrojen kanssa on ongelmia

Mukava kuulla. Toivottavasti toimii. Sitten jos ei toimi, niin on pakko laittaa eri koneet nettikäyttöön ja windowssit tekstinkäsittelyyn. Todella ekologista.

Mukava kuulla. Toivottavasti toimii. Sitten jos ei toimi, niin on pakko laittaa eri koneet nettikäyttöön ja windowssit tekstinkäsittelyyn. Todella ekologista.[/quote]

äläs nyt. ainahan sitä voi windowsia virtualisoida tai jopa officea crossover officella.


Eero

äläs nyt. ainahan sitä voi windowsia virtualisoida tai jopa officea crossover officella.

Pitää tutustua näihin vaihtoehtoihin. Harmi vaan kun esiasennetun windows-kannettavan asennuslevyt on ties missä. Kaippa tuosta jotenkin imagen saa aikaiseksi ja sen sitten virtualisoitua.