Linux ja Windows px prof

eli asensin Linux ubuntu xp rinnalle ja kun tuli se boottaus ja asennus oli valmis niin kokeilin xp:tä se toimi hyvin sen jälkeen käynnistin koneen uudestaa ja kokeilin Linuxia niin sitt sen jälkee ei enään xp toiminut se sano virheladatessa käyttö järjestelmää mutt kun laitan koneen päälle niin siinä on se valikko missä on jotakin linux juttuja ja sitten se win xp kun kokeilin xp niin se ei toimi olisin kiitollinen jos joku osaisi neuvoa miten toimi ps.xp asennus ei onnistu se ei lähde lukemaan lövy vaikka boot järjestys on biossa cd asema ja kovalevy laittakaa helppoja ohjeita ja kaikki otetaan vastaan

Linuxin asentamisen XP:n rinnalle pitäisi olla täysin kivuton operaatio, ongelmasi kuulostaa oudolta.

Jos haluat vain korjata Windows-asennuksesi, käynnistä kone Windowsin asennuslevyltä, siirry korjauskonsoliin (paina r:ää sopivassa kohdassa) ja aja komento fixmbr. Linuxin asentaminen ei vaikuta mitenkään siihen, että kone ei käynnisty Windowsin levyltä. Käynnistyykö se Ubuntun levyltä? Jos käynnistyy, niin Windowsisi levyssä on jotain vikaa, myyjäliikkeestä saanee uuden.

Jos saat Windowsin tällä tavalla korjattua, voit kokeilla asentaa Ubuntun uudelleen Windowsin rinnalle. Jos sama ongelma yhä toistuu, en osaa sanoa missä vika on.