Linux Mint -ongelmat 2022

Jatkoa ketjulle Onko korjattavissa: bonito

1 pv

Olisikohan jo aiheellista asentaa järjestelmä uudelleen. Kunhan olet tallentanut kaikki käyttäjien henkilökohtaiset datatiedot talteen.
Alkuperäinen kyselysi on vuodelta 2019 :frowning:

“Tuli taas Mintin käynnistysongelma, kopioin levyn tiedot ja ajoin Mint 20 ohjelman samaan kiintolevyyn, päivitin uuden Mint 20.3 Uman, kopioin vanhat tiedot siihen, uusi asennus löysi scannerin, mutta ilmoittaa, ettei siihen saada yhteyttä, kummaa että löysi, muttei saanut yhteyttä, kun käskin skanneria lukemaan kuvan. Ajurit löytyi Epsonin sivulta kuten aina ennenkin. Keksisikö joku mitä yritetään seuraavaksi. Posti kulkee uudella osoitteella Foorumin kautta”.

Mutta ongelmaan, johtuisko se ettei Skanneri toimi siitä, että päivitin järjestelmän päivityksen hallinnan linkistä enkä kotisivulta ladatulla uudella versiolla.

Voisit valistaa, mistä Epsonin skannerilaitteesta on kysymys.
PS. Jakelun päivittäminen versiosta toiseen on hieman toinen proseduuri kuin jakeluversio uudelleen asennus.

Kyseessä on Epson Perfection V 370, siihen on kyllä löytynyt ajurit, ajattelin että tällä kertaa toimimattomuuteen on syynä se version päivitys. Nyt oli viimeisessä päivityksessä scannerin käyttämän ohjelman päivitys.

Mooi! Nyt olis taas skannerin asennus, kysyy kohdetiedoston osoitetta ja kun olen sen verran tyhmä niin kysyn mihin se asennetaan.