#lokalisointi-IRC-kanava nyt myös Freenode-verkossa

Jos sinulla on käytettävissäsi jokin IRC-asiakasohjelma (irssi, XChat, Pidgin, Kopete), on nyt mahdollista jutella suomentamis/kotoistamisasioita myös vapaiden ohjelmistoprojektien suosimassa Freenode-IRC-verkossa. IRC-palvelin on siis irc.freenode.net, ja kanavan nimi #lokalisointi.

Teknisesti #lokalisointi on yhdistetty välitysohjelman kautta IRCnet-verkossa olevaan #lokalisointi-kanavaan ja päinvastoin. Tavoitteena on laajentaa mahdollisuuksia lokalisoinnista keskustelulle. Lokalisointia Suomessa tekee kuitenkin verrattain pieni joukko ihmisiä, eikä uusien kielitaitureiden liittyminen joukkoon olisi pahitteeksi.

Ei olisi mitenkään huono ajatus myöskään joskus viritellä keskustelua vajaakäytössä olevalle lokalisointi.org:n keskustelu-postituslistalle: http://lokalisointi.org/mailman/listinfo/keskustelu

Noin sivumennen mainiten päivitin äskettäin myös http://www.gnome.fi/ -sivustoa ajan tasalle.

Tähän on hyvä mainita, että gateway-palvelu tämän ja IRCnet-verkon kanavan välillä ei enää toimi, eikä uutta ylläpitäjää sellaiselle ole löytynyt vielä. Keskustelut ovat siis hieman hajallaan.

http://lokalisointi.org/mailman/listinfo/keskustelu

Tämä taas on rikki myös :stuck_out_tongue: Kuten lokalisointi.org:n etusivulla kerrotaan, suositellaan toistaiseksi käyttämään Gnomen listoja: