Lubuntun asennus

Kyselin aiemmin Ubuntun asennuksesta, johon sainkin hyviä neuvoja. Kiitos kaikille vastanneille! Jotkut ehdottivat Lubuntun asentamista, koska koneeni tehot eivät riittäisi Ubuntun pyörittämiseen. Tein siis Lubuntun asennustikun ja muutin buuttausjärjestystä. Pääsin myös Lubuntun asennussivulle ja kun yritin asennusta, tuli virheilmoitus, joissa pyydettiin forecepae-parametria. En vain keksinyt missä tilassa tai minne parametri pitäisi kirjoittaa. Tarvitsisin kädestä pitäen neuvoja, kun en ole tällaista aiemmin tehnyt.

Kernelille voi antaa parametrejä painamalla [tt]F6[/tt] -näppäintä siinä ihan alkuvalikossa (mikäli puhumme samasta valikosta). Ilmestyvän harmaan valikon saa [tt]ESC[/tt]-näppäimellä pois. [tt]forcepae[/tt] -parametri kirjoitetaan tuohon käynnistysvalintarivin loppuun. [tt]ENTER[/tt] -näppäimellä boottaa.

Ainakin Lubuntun 14.10 -versiolla näkymä on tämän näköinen.

Tämä Lubuntu 14.04 on minulle ongelmalapsi.Ei toimi yhdessäkään koneessani kunnolla.Edellinen 12.04 oli ongelmaton.Mielenkiintoista on se,että päätin kokeilla asentaa Lubuntu 14.04 Exän Acer Aspireen.Ja se asentui siihen pikavauhdilla ja toimii kuin rasvattu salama.Miksei toimi minun koneissani?

Nyt käytän täällä Mint 17.1 Cinnamon,Mint 17 Qiana,openSUSEn uusin ja Ubuntu 14.04.

En siis tarvitse Lubuntua.Mutta kevyenä se olisi aina hyvä vaihtoehto tarvittaessa.
En jaksa leikkiä sen kanssa nykyisin.Kymmenet eri Lubuntu 14.04 asennusyritykseni ovat kaikki kaatuneet tai Lubuntu 14.04 on asentunut puutteellisena.Sen käyttö vajavaisena on ollut tuskallista.
Odotankin uutta tulevaa Lubuntun versiota.Jos se olisi koneystävällisempi?