Matemaattisia Junior Java-kehittäjiä kasvamaan Software Pointille

Oletko kehittymishaluinen ja rohkea tulevaisuuden IT-osaaja, jolla on kokemusta Java-ohjelmoinnista sekä SQL-tietokannoista joko työn tai harrastuneisuuden kautta? Tässä on mahdollisuutesi hakea Software Pointin Healthcare- tai LIMS- yksikköihin! Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön haettua tehtävää.

KUVAUS

Academic Work etsii useampaa kokoaikaista Junior Java-kehittäjää Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Software Point.

TYÖTEHTÄVÄT

Haemme useampaa Junior Java-kehittäjää työllistymään Software Pointille Healthcare-yksikön tuotekehitys- tai LIMS-yksikön Project Services tiimeihin.

Healthcare-yksikön tuotekehitystiimissä osallistut kokonaisvaltaisesti yrityksen tuotteiden kehitystyöhön. Tiimissä tehdään yhteistyötä pohjoismaisten kollegoiden kanssa ja tiimin työkielenä käytetään englantia. Työnkuva on monipuolinen ja pääset yhdessä tiimisi kanssa kehittämään uutta sekä toteuttamaan muutoksia asiakasvaatimusten mukaisesti. Jos ohjelmistokehitys ja kansainvälisyys kiinnostavat, tämä on sinun tiimisi!

LIMS-yksikön Project Services-tiimissä toimit asiakasrajapinnassa konsultatiivisessa roolissa vastaten yhdessä tiimin kanssa asiakkaidemme ohjelmistoa koskevista kehitys- sekä muutostarpeista. Toimit teknisen asiantuntijan roolissa, jossa pyrit löytämään asiakkaallesi parhaan ratkaisun yhdessä tiimisi kanssa. Asiakaskunta on monipuolinen, ja työkielenä käytetään pääasiallisesti suomea ja englantia. Tämä tiimi on sinua varten, mikäli haluat yhdistää ohjelmointiosaamisesi asiakastyöskentelyyn.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä näyttämään kyntesi IT-alan huippuosaajien kanssa, ja kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi. Positiossa löytyy kansainvälisiä kehittymismahdollisuuksia sekä mahdollisuus rekrytointiin työsuhteen päätyttyä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on Java- ja SQL -osaamista joko kesätöiden tai harrastuneisuuden kautta. Olet valmistumassa tai suorittanut korkeakoulututkinnon sekä kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet kehittymishaluinen ja rohkea tekijä, jolta löytyy myös ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.

Tehtävissä menestyminen edellyttää:

-osaamista Java-ohjelmoinnista ja SQL-tietokannoista, esim. harrastuneisuuden kautta
-soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. amk/yliopisto)
-sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
-ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä
-rohkeutta ja kehittymishalua

Eduksi katsotaan JavaScript-osaaminen sekä ruotsin kielen taito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! HUOM! Ilmaisethan hakemuksessasi, kummasta tiimistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä liitä mahdolliset työnäytteet hakemukseesi.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.8.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

INFOA ASIAKKAASTA

Software Point on pohjoismaiden johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiin erikoistunut toimittaja. Ohjelmistoja käytetään yli 500:ssa teollisuus-, tutkimus- ja sairaalalaboratoriossa. Pääkonttori sijaitsee Espoossa ja muut toimipisteet Tukholmassa, Lundissa, Linköpingissä ja Oslossa.

Hae työpaikkaa: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/matemaattisia-junior-java-kehittajia-kasvamaan-software-pointille/14992128