Miten tulostin langattomaksi

Moikka…
Itselläni on linux mint 17.3 versio. Ostin Canon Maxify MB2050 tulostimen.
Miten saan tämän tulostimen langattomasti toimimaan, usb kaapelilla olen kyllä saanut toimimaan. Matkassa tuli cd jossa oli luultavasti ajurit. Yritin wine kautta asentaa, muttei onnistunut.

Sain puhelimeen langattomasti /Anroid toimimaan. mutta läppäri pitäisi saada toimimaan myöskin.

Kannattaa ostaessa jo valita tulostin, jolle on tuki. HP:llä on aika monesti.

Winellä ei varmaankaan toimi, mutta valmistajan sivuolla on jotain Linux-ajureita: http://www.canon-europe.com/support/consumer_products/products/fax__multifunctionals/inkjet/maxify_mb_series/maxify_mb2050.aspx?type=drivers&language=EN&os=Linux%20(64-bit)


Eero

Siirretään tämä keskustelu tuonne Tietokoneet, oheislaitteet ja yhteensopivuus -alueelle, kun Linux.fi -alue on tarkoitettu enemmän sivuston kehitykseen liittyville keskusteluille.

Pääsetkö tulostimen “ohjauspaneeliin” käsiksi kun kirjoitat selaimen osoiteriville tulostimesi IP-osoitteen?

Oletko jo kokeillut lisätä tulostinta sieltä Mintin omista asetuksista? Tulostinasetukset löytyvät ohjauskeskuksesta.

Voi olla, että jos käytössä on UBuntu niin osaa detectoida itsekkin systeemit.

http://www.canon.fi/support/consumer_products/products/fax__multifunctionals/inkjet/maxify_mb_series/maxify_mb2050.aspx?type=drivers&language=&os=Linux%20(64-bit)

Ajurit löytyvät täältä.

Sain kuntoon. Ei se ollut kuin kopioda ip ja liitää se tuonne lisää-tulostin sivulle… Juuri tuolta sivustolta. Jälkeenpäin hoksasin, että canonilla taitaa olla huono tuki linux mint järjestelmälle. Kuitenkin kiitokset…

Vielä samaan yhtälöön. Onnistuuko Easyweb print ohjelma, saada linux mint järjestelmään…

Hyvä, näin ajattelinkin. Minullakin oli vuosia sitten WLAN-verkossa toimiva tulostin eikä tuolloin käyttämäni Fedora sitä itsestään löytänyt.

Näyttää vähän siltä että tuo ohjelma on saatavissa vain Internet Explorer ja Safari -selaimille, eli et saa sitä Linuxille.

Suosituimmilla selaimilla pystyy tulostamaan sivun suoraankin ilman lisäosia. Linuxille on myös CutyCapt-niminen ohjelma jolla pystyy kaappaamaan kokonaisen nettisivun haluamaansa muotoon, esimerkiksi kuvaksi tai PDF-tiedostoksi.

Kiitos. Tuota ohjelmaa ilmankin pärjää…

Vielä…

Hoksasin juuri, etten saa tai pysty skannaamaan, Ehkä tuo " Easyweb " ohjelma olisi tähän ongelmaan tuonut ratkaisun. Puhelimesta käsin onnistuu skannaaminen käyttäen easyweb ohjelmaa.