Mitkä ovat hyviä kuvaesitysohjelmia Linuxille?

Macilla saa tehtyä helposti ja nopeasti näyttäviä kuvaesityksiä Photos-ohjelmalla. Onko vastaavia olemassa myös Linuxille? Tarkoitus on esitellä yrityksen sisätiloissa digitaalissa näytöissä asiakkaille työtä näyttävin kuva- ja videoesityksin ja saada tietenkin asiakkaat tyytyväisiksi ja asioimaan liiketoimintaa yrityksemme kanssa. Info-taulujen ohjelma pyörii Linuxilla. Tärkeimmät kuva- ja videotiedostomuodot ovat tuettuina. Toiminta on maailmanlaajuista ja näyttöjä on myös ulkomailla. Tähän saakka kaikki materiaali on tehty Maceilla erittäin kannattavasti ja ammattitaitoisesti, mutta siirtyisimme Linuxiin kaikessa.

Photofilmstrip?

Tämä ainakin mainittiin samassa yhteydessä kuin Applen Photos-ohjelma.

Edit: ja tämän saa suoraan ohjelmistokeskuksesta (Software) Ubuntussa. Eli ei syytä asentaa irrallista pakettia esim. tuolta ohjelman sivulta. Kun asentaa tuosta “ohjelmistokeskuksesta”, siis käytännössä Ubuntun omista ohjelmavarastoista paketinhallinnan kautta, päivittyvät kaikki ohjelmat sitten aina samalla kerralla nipussa.

1 tykkäys

Kiitoksia avusta! Tiedän ohjelman nimeltä, mutta olen pitänyt sitä muuhun käyttöön tarkoitettuna enemmän, mutta hienoa jos sillä saisi kuvaesityksetkin hoidettua. Darktable on muutoin hyvä ohjelma kuvankäsittelyynkin.

Sitten näyttäisi, että Ubuntun vakiollisen Gnome-työpöydän mukana tulee ohjelma Eye of Gnome, jossa voi valita kuvakansion jonka sisällön se laittaa sitten kuvaesitykseksi.

Jos ymmärsin oikein että jotakin tällaista haet.

Muuten hyvä, mutta ei anna tallentaa kuvaesitystä!

Katsopa seuraavaksi sitten tätä (4K Slidshow Maker) https://www.4kdownload.com/products/product-slideshowmaker

Eli kuten sivulla oikein erikseen mainitaan, kuvasarjan tallennus onnistuu.

Entäpä tämä (Imagination) http://imagination.sourceforge.net

Sitten tulikin mieleen, onnistuisikohan tuossa Ubuntun Eye of Gnomessa “tallentaa” kuvasarjoja tekemällä eri kansioita ja aina tietty kuvasarjakokonaisuus jokaiseen…

1 tykkäys

Tämä 4K ohjelma on riittävän hyvä. Se ajaa asian.

Mukava kuulla! Pääsette nyt sitten ilmeisesti siirtymään Linuxiin kaikessa :slightly_smiling_face:

Näin tässä pääsee käymään!