.Net kehittäjä Helsinkiin

Oletko opintojen loppusuoralla oleva tai urallasi jo pidemmälle ehtinyt koodari? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tukee sinua osaamisen kehittämisessä? Onko sinulle tärkeää tiivis työyhteisö, jonka kanssa voisi viettää vaikkapa saunailtaa? Karttakeskuksessa on avoin ilmapiiri sekä matala organisaatio, ja he etsivät joukkoonsa uutta .NET-kehittäjää!

KUVAUS

Academic Work etsii .NET -kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Karttakeskuksessa.

TYÖTEHTÄVÄT

Tehtävässä tulet toteuttamaan näyttäviä kartta- ja paikkatietopalveluita eri toimialoille osana ketteriä kehitystiimejä. Pääset osaksi mielenkiintoisia ja haastavia projekteja, joiden parissa työskentelee erittäin osaava tiimi. Tiivis tiimi mahdollistaa jokaisen kehittymisen eri osa-alueilla. Työtehtäviisi tulee vaikuttamaan aiempi kokemustasosi sekä omat mielenkiinnon kohteesi. Karttakeskus toteuttaa projektejaan teknologiariippumattomasti, joten mahdollisuutesi oppia uutta ovat hyvin laajat!

Karttakeskus tarjoaa avoimen ja innostavan työympäristön, joka kannustaa kehittämään omaa osaamista. Tämän tehtävän kautta sinulla on mahdollisuus luoda uraa asiakastyössä, ohjelmoinnissa tai muissa sinua kiinnostavissa rooleissa!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja hieman aiempaa .NET-osaamista töiden tai omien projektien parista. Mikäli olet saanut tutustua tai kartuttanut kokemusta myös paikkatietojärjestelmistä, näemme sen suurena etuna. Työskentelet mielelläsi osana projektitiimiä, mutta kykenet myös toimimaan itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Osaat soveltaa osaamistasi ja etsiä uutta tietoa aktiivisesti. Toivomme sinun voivan työskennellä kokoaikaisena tai lähes kokopäiväisesti 4-5 päivää viikossa.

Etsimällämme henkilöllä on:

Aiempaa kokemusta seuraavista: .NET ja C# tai Visual Basic
Avoin ja positiivinen asenne sekä halu oppia uutta
Eduksesi katsomme jos sinulla on kokemusta paikkatietojärjestelmistä, tietokannoista tai JavaScriptistä sekä perusosaamista desktop-kehityksestä WPF-teknologialla (XAML).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tehtävään täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/net-kehittaja/14988617

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 4-5 pv / viikossa mahdollisuuksiesi mukaan

Kesto: 12 kk, jatkosta mahdollisuus keskustella työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.05.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Kaikilla asioilla on sijainti, ja sen jalostaminen nykyaikaisiksi, yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita hyödyttäviksi paikkatietoratkaisuiksi ja -palveluiksi on Karttakeskuksen leipätyötä. Karttakeskus työllistää noin 100 paikkatiedon ja IT-alan ammattilaista. He ovat toimineet paikkatiedon IT-hankkeiden parissa jo usean vuosikymmenen, teknologia riippumattomasti. Lue lisää Karttakeskuksesta heidän nettisivuiltaan (www.karttakeskus.fi )