NET-kehittäjä

Onko sinulla .NET hallussa? Ovatko Microsoftin teknologiat sinun juttusi? Etsimme asiakkaallemme HiQ Finlandille .NET – kehittäjää äärimmäisen mielenkiintoiseen työympäristöön rentojen ja lennokaiden huippukollegoiden joukkoon. Pääset osaksi dynaamista konsulttitaloa ja työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden, tuotteiden ja projektien kanssa. Tämä on sinulle erinomainen mahdollisuus päästä osaksi huippuporukkaa!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work ja asiakkaamme HiQ Finland etsivät kokoaikaista .NET-kehittäjää Espooseen.

Toimeksianto on osa rekrytointitoimintaamme, jolloin työllistyt suoraan asiakkaallemme.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä pääset energiseen ja menevään tiimiin, jonka vastuulla on HiQ:n asiakkaiden integraatioprojektit, esimerkiksi erilaiset CRM-, ERP- tai mobiiliohjelmien-integraatiot. Tiimissä on matala hierarkia ja virkistävä tekemisen meininki. Toivomme, että sinulla pysyvät MS-teknologiat hyvin hanskassa, sillä työssäsi käytät esim. Sharepointia .NET:a ja Biz Talkia. Tiimi tulee myös tarjoamaan sinulle perehdytystä integraatioiden maailman, jos ne eivät ole sinulle jo entuudestaan tuttuja. Työtä teet yhteydessä asiakkaisiin pääosin toimistolta käsin. Jos hommaan kaipaat vaihtelua, niin voit itse vaikuttaa, mihin projekteihin otat osaa.

Oletko kiinnostunut? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä osaksi huippuporukkaa erinomaisilla työpaikkaeduilla ja päästä töihin haastavien ja palkitsevien projektien pariin.

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on jo jonkin verran työkokemusta .NET – ympäristössä. Sinun ei tarvitse olla veteraani mutta arvostamme noin 1-2 vuoden näyttöjä työelämästä. Toivomme myös, että Biz Talk ja Sharepoint ovat sinulle tuttuja muinakin kuin termeinä. Tulet toimimaan integraatioprojekteissa, joten kaikenlainen kokemus integraatioista on sinulle eduksi. Puhut suomea ja tyyppinä pärjäät rennossa ja lennokkaassa työilmapiirissä. Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on piileviä tiskijukan lahjoja.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • .NET - osaamista
  • noin parin vuoden työkokemus
  • Biz Talk on sinulle tuttu

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.08.2014

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin tai lähettämääsi hakemukseen liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön Tomi Erävaaralle hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi.

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta!

http://www.academicwork.fi/jobad/net-kehittaja-integraatioprojekteihin/14948931

Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

HiQ on IT-alan konsulttiyhtiö jonka erikoisosaamista ovat liiketoimintakriittiset viestintä ja ohjelmistoratkaisut.