.Net Ohjelmistokehittäjä Järvenpäähän

Etsimme .NET-ohjelmistokehittäjää asiakasyrityksellemme Järvenpäähän! Etsimällämme henkilöllä on hyvä osaaminen C#/.NET-teknologioista ja tietokannoista sekä oma-aloitteinen ote työntekoon. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus oppia ja kehittyä vaihtelevissa ja kansainvälisissä asiakasprojekteissa, kokeneiden ja asiantuntevien kollegoiden tuella!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista .NET-ohjelmistokehittäjää Järvenpäähän!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme NTS Networks Oy:lla.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet tekemään ohjelmistokehitystä teollisuuden toimialan tuotteiden sekä ratkaisujen parissa. Tulet työskentelemään erilaisissa asiakasprojekteissa ja tehtäviisi kuuluu sekä uusien tuotteiden kehitystä että aiemmin luotujen ratkaisujen ylläpito- ja korjaustehtäviä.

Tehtäviisi kuuluu jonkin verran myös matkustelua, pääosin kotimaassa.

Tiimissä käytettäviä teknologioita mm.: .NET, C#, SQL Server

Tulet toimimaan osana 2-3 hengen tiimiä, kokeneempien asiantuntijoiden tukemana. Tämä toimenkuva tarjoaa mahdollisuuden oppia ja kehittyä kansainvälisissä ja laajoissa asiakasprojekteissa. Tehtävä on alkuun vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen kehittymishaluisella tekijällä on erinomainen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (DI/AMK) sekä positiivinen ”can do”-asenne työntekoon. Uskallat tuoda omia mielipiteitäsi ja ideoitasi esiin sekä toimia tehtävissäsi myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Sinulla on hyvä osaaminen C#/.NET-teknologioista ja tietokannoista (SQL)- joko omista projekteista ja koulun kursseilta tai työkokemuksesta vastaavista tehtävistä. Kommunikoit sujuvasti suomen sekä englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Relevantti korkeakoulutausta (AMK/DI)
  • Hyvä C# / .NET-osaaminen
  • Osaamista tietokannoista (SQL)
  • Positiivinen ”can do”-asenne työntekoon
  • Uskallusta tuoda omia mielipiteitä ja ideoita esiin
  • Sujuvat kommunikointitaidot suomeksi sekä englanniksi

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta IT-alan tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, loppuvuoden 2017 aikana

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk, jonka jälkeen jatko mahdollinen

Paikka: Järvenpää, Etelä-Suomi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.11.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

NTS Networks on teollisuuden automaatio- ja informaatiojärjestelmien konsultointiin, suunnitteluun sekä toteutukseen erikoistunut yritys. NTS Networks, suunnittelee ja toimittaa automaation laite-, ohjelmisto-, tietoverkko- ja tietoturvaratkaisuja. Yritys suunnittelee ja toteuttaa myös Teollisuuden Internet (M2M) konsepteja. Yritys toimittaa järjestelmiä ympäri maailman, mm. Eurooppaan, Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan. NTS Networksin menestys perustuu vahvaan ammattitaitoon.

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/net-ohjelmistokehittaja-jarvenpaahan/14997168