.Net-osaaja tuotekehityksen pariin

Etsimme kehittymishaluista .Net -osaajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Qreform Oy. Pääset työskentelemään tuotekehityksen parissa osana pientä ja tiivistä tiimiä. Mikäli sinua kiinnostaa pienen yrityksen joustavuus, tehtävien monipuolisuus ja työskentelet mieluummin firman oman tuotteen kehityksen parissa kuin kierrät asiakkaita, saattaa tämä tehtävä olla sinua varten!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Qreform Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄ
Qreform tarjoaa helppokäyttöisiä ohjelmistopalveluja sekä konsultointia ja koulutusta vaikuttavaan turvallisuus- ja laatujohtamiseen. Yritys etsii nyt .Net/C# kehittäjää tuotekehityksen pariin. Tässä tehtävässä pääset ottamaan laajasti vastuuta, haastamaan itseäsi uusien teknologioiden parissa ja kehittämään omaa osaamistasi.

Työssä käytettävät teknologiat mm:

 • Microsoft teknologiat: Visual Studio, .Net/Asp.Net, C#, MVC
 • HTML/CSS/JavaScript

Odotamme sinulta:

 • soveltuvaa koulutusta
 • työkokemusta ohjelmoinnista (Visual Studio, .Net/Asp.Net, C#, MVC)
 • ymmärrystä selainkäyttöliittymien rakentamisesta (HTML/CSS/JavaScript)
 • hyvää oppimistkykyä
 • sujuvaa englannin kielen taitoa, sujuva suomi katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

 • kiinnostavan tuotteen ja työtehtävän
 • pienen talon joustavuuden sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
 • kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työsuhteen
 • rennon ja hauskan työporukan

Eduksi katsotaan myös, mikäli sinulla on kokemusta ORM-työkalujen käytöstä, versionhallintatyökaluista ja käyttöliittymäohjelmoinnista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.8.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Qreform tarjoaa helppokäyttöisiä ohjelmistopalveluita sekä konsultointia ja koulutusta käytännönläheiseen ja vaikuttavaan turvallisuus- ja laatujohtamiseen. Asiantuntijuutemme perustuu laaja-alaiseen tietoon inhimillisistä tekijöistä sekä pitkäaikaiseen kokemukseen turvallisuuskriittisestä työstä. Olemme erikoistuneet ilmailuteollisuudessa kehitettyjen turvallisuuskonseptien, -tiedon ja -menetelmien hyödyntämiseen muilla toimialoilla. Asiantuntijoillamme on laaja ja monipuolinen kokemus korkean riskin toimialoilta erilaisissa tehtävissä useissa eri organisaatioissa. Uskomme eri toimialojen väliseen tiedonvaihtoon ja hyvistä käytännöistä oppimiseen.”

Hae paikkaa osoitteessa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/net-osaaja-tuotekehityksen-pariin/15011373