NodeJS -koodari digitaalisten palveluiden kehittämiseen

Etsimme asiakkaallemme rekrytoitavaksi NodeJS -kehittäjää start-up henkiseen kasvuyksikköön, joka toimii ketterästi suuremman organisaation sisällä. Toivomme sinun omaavan jo ainakin hieman työkokemusta tai muuten hyvin vahvaa näyttöä osaamisestasi, ja NodeJS:n olevan sinulle jo ennalta tuttu. Haluat työskennellä vaihtuvien projektien parissa, joista osassa työskennellään myös asiakkaiden tiloissa. Painotamme aitoa halua oppia ja kiinnostusta moderneja webbiteknologioita kohtaan.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista NodeJS -kehittäjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Töitä tehdään myös asiakkaiden tiloissa, joiden toimipisteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Toimit kehittäjänä osana erikokoisia tiimejä, joiden koot vaihtelevat asiakasprojektien mukaan. Ympärilläsi on kuitenkin aina kovaa ja monipuolista teknistä osaamista omaavia mukavia kollegoita. Projekteihin kuuluu erilaisten digitaalisten palveluiden suunnittelu ja toteutus. Projektit ovat sellaisia, joissa ratkaisut aidosti vaikuttavat ja näkyvät ihmisten arkipäivässä. Lisäksi tehtävä tarjoaa vertaisoppimista, vaihtuvia projekteja, oman ammattitaidon kehittämisen mahdollisuuksia ja urallaan etenemisen mahdollisuuksia sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Tiimissä käytettäviä teknologioita ovat mm. NodeJS, TypeScript, Angular, React, HTML5, CSS3 . Etsimme lähtökohtaisesti back-end kehittäjää, mutta katsomme toki eduksi kokemuksen myös muista edellä mainituista teknologioista.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja selvää näyttöä back-end osaamisesta ja NodeJS -kehityksestä – joko työelämästä tai omien projektien muodossa. Fiilistelet moderneja webbiteknologioita ja olet aina valmis myös opettelemaan uusia teknologioita. Palat halusta tehdä hyvää koodia ja saada sen näytille asiakkaalle asti. Arvostat tiimin tuomaa tukea ja haluat oppia kokeneemmilta.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • NodeJS itsenäisen työn tasolla
  • Agile-menetelmät hallussa
  • Sosiaaliset taidot kunnossa
  • Sujuva englanti ja suomi, jolla pärjää työkielenä suullisesti

Eduksi katsotaan myös TypeScript osaaminen ja ymmärrys rajapinnoista (API).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa – ihan oikeasti jo tämän viikon lopussa ja ensi viikon alussa! Liitäthän hakemukseesi/CV:seesi mukaan koodinäytteitäsi mahdollisuuksien mukaan.

Aloitus: Mahdollisimman pian, kuitenkin aikataulusi huomioiden

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo + asiakkaiden tilat pääkaupunkiseudulla

Palkka: Sopimuksen ja osaamistason mukaan

Julkaisupäivämäärä: 22.3.2017

Hae paikkaa tämän linkin kautta: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/nodejs-koodari-digitaalisten-palveluiden-kehittamiseen/14985409

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on start-up henkisesti toimiva kasvuyksikkö, joka toimii ketterästi suuremman organisaation sisällä. Tämä siis tuo mukanaan ison yrityksen vakavaraisuuden yhdistettynä kasvuyrityksen ketteryyteen. Yksikkö keskittyy digitaaliseen asiakaskokemuksen johtamiseen. Asiakasyrityksen kerromme heti kun etenemme kanssasi hakuprosessissa.