Ohjelma, joka mahdollistaisi soittamisen tietokoneella iPhonen kautta

Hei,

rakentelen pienen kissan kokoista matkapuhelinta, joka tulee pyörimään Linux Ubuntulla. Puhelin koostuu Orange Pi Zero 3:sta, Arduino UNO:sta (tai ESP32:sta), AD8232 EKG-moduulista, 4" LCD-kosketusnäytöstä ja retrotyylisestä korvaluurista, muutaman pääkomponentin listatakseni. Kaiken tämän sullon puulaatikkoon.

Tarkoitukseni on, etten integroi laitteeseen GSM-moduulia - SIM-korttia siihen ei siis tule (näin säästän puhelinlaskussa, ja näin vältyn kahdelta puhelinnumerolta). Sen sijaan aion yrittää yhdistää laitteen iPhone-luuriini siten, että voisin soittaa ja vastaanottaa puheluita sen kautta. Haluan siis Ubuntulle sellaisen graafisen käyttöliittymän, jolla voisi näppäillä numeron, ja vihreästä luurista painettaessa iPhone alkaisi soittamaan puhelua, mutta ääni kuitenkin kuuluisi “'älypuhelimen” kautta. Vastaavasti haluaisin, että voisin vastaanottaa iPhonen puheluita “älypuhelimen” kautta.

Tiedättekö tämän mahdollistavaa softaa? Plasma Dialer lienee tämänkaltainen, mutten saa sitä toimimaan tietokoneellani, joten enpä usko, että se toimisi myöskään Orange Pi:ssa.

Kiitos ja pahoittelut kömpelöstä ulosannista!

Speksien mukaan siinä (Orange Pi Zero:ssa) näyttäisi olevan sinihammas, joten voitko parittaa sen sinihampaan kanssa, jonka jälkeen lähtettelet yksinkertaisesti AT-komentoja sinihampaan laitetiedostolle ? (ATD …)

Olettaen, että mäluuri ymmärtää AT-komentojen päälle. (Ei siis ole varmaa tietoa mäluurien spekseistä.)

Edit - Tosin noi AT-komennot soittaa suoraan, kun niillä käskyttää luuria. Siis ainakin pitäisi soittaa suoraan.

Vähän googlaisin, ja sen mukaan MäLuuri ei näyttäisi tukevan ATD-komentoa, joten tuskin onnistuu yksinkertaisesti.

No voihan nenä! Täytyy sitten keksiä jotakin muuta.

En tiedä minkälaisia softaratkaisuja tähän on olemassa, mutta voisiko se sinun laite näyttäytyä puhelimen suuntaan Bluetooth hands freena. Sillä ei voi kylläkään soittaa, mutta puhua ja vastata voisi.

Tämä lienee mahdollista, mutta kaipailisin nimenomaan soittomahdollisuutta.

Päivityksenä: tilasin GSM-moduulin (SIM900A), joten puhelut ja viestit onnistunee AT-komennoilla sen ja prepaid-liittymän kanssa. Kiitos vastauksista!

1 tykkäys