Ohjelmistokehittäjä (C/C++) johtamisjärjestelmien kehitysprojekteihin Tampereelle

Hallitsetko C ja C++ -kielet sekä Linuxin? Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Etsimme tiimityötaitoista, huolellista ja reipasta ohjelmistokehittäjää johtamisjärjestelmien kehitysprojekteihin Tampereelle! Mikäli haluat olla osana huipputiimiä ja tehdä yhteistyötä puolustusvoimien kaltaisten asiakkaiden kanssa, hae paikkaa heti!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Insta DefSec Oy.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään projektissa, joka liittyy Suomen puolustusvoimien johtamisjärjestelmien kehitykseen ja pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ohjelmistokehityksen parissa. Kehitystyön lisäksi sinun rooliisi kuuluu työskennellä järjestelmien käyttöönoton tukena, ns. help desk –roolissa asiakkaan päässä. Insta DefSec Oy tekee paljon yhteistyötä korkean turvallisuustason omaavien organisaatioiden kanssa, joten projektien myötä tulet työskentelemään laajojen turvallisuuteen liittyvien ohjelmistojärjestelmien parissa.

Tulet olemaan osa seitsemän henkilön tiimiä, joka koostuu kokeneista alan ammattilaisista ja saat tueksesi osaavan projektitiimin työhösi. Toimintatavoissa suositaan ketterää ja rakentavaa tiimityöskentelyä. Insta DefSec Oy tarjoaa hyvän työilmapiirin lisäksi modernit työtilat ja loistavat etenemismahdollisuudet! Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden edetä niin ohjelmistokehittäjän roolissa kuin muihin tehtäviin merkittävän ja suuren yrityksen sisällä. Heillä viihdytään erittäin hyvin ja moni on tullut taloon työuransa alkuvaiheessa ja päässyt luomaan juuri itselle kiinnostavaa työuraa!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta ja hallussa C ja C++ -kielet sekä Linux-käyttöjärjestelmä. Olet hankkinut kokemusta joko työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta ja haluat edelleen vahvistaa osaamistasi näiden teknologioiden parissa. Sinulla voi olla myös hyvin vahva ohjelmointikokemus muista kielistä (esim. Java) ja halu työskennellä sulautettujen järjestelmien parissa ja kehittyä ammattilaiseksi myös C ja C++ -kielien osalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tiimityötaitoja, huolellista työotetta sekä halua toimia asiakasrajapinnassa käyttöönoton tukena reippaalla asenteella!

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva koulutustausta
  • C ja C++ -kielten ja Linux osaamista
  • Hyvät tiimityötaidot ja huolellinen työote
  • Halu työskennellä myös asiakasrajapinnassa käyttöönotossa
  • Sujuva suomen kielen taito

Eduksi katsotaan osaaminen seuraavista asioista: reititysprotokollat, tietoliikenne, tietoturva ja sulautetut järjestelmät

Valitulle henkilölle tullaan tekemään asiakasyrityksemme puolesta turvallisuusselvitys ennen työn aloitusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2018

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon

Paikka: Sarankulma, Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.6.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Insta DefSec Oy on suomalaiseen perheyritykseen, Insta Groupiin kuuluva turvallisuuden ja toimintavarmuuden korkeateknologiayritys sekä riippumaton ja kokenut yhteiskunnan turvallisuuden varmistaja. Osaamisemme ydintä ovat puolustusratkaisut, hätä- ja hälytyskeskusratkaisut sekä kyberturvallisuus.

Hae paikkaa osoitteessa: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistokehittaja-c-c-johtamisjarjestelmien-kehitysprojekteihin-tampereelle/15008730