Ohjelmistokehittäjä (C#/.NET) kehittämään kiinteistötietojärjestelmää Helsinkiin, Lahteen tai Kajaaniin

Kiinnostaako sinua vastuullinen työnkuva ja uuden kehittäminen? Koetko Microsoft-työkaluilla työskentelyn kiinnostavaksi? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SKH Isännöinti Oy:lle kokoaikaista ohjelmistokehittäjää työskentelemään kiinteistötietojärjestelmän parissa uusia toiminnallisuuksia kehittäen. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana pientä ja osaavaa kehitystiimiä sekä voit valita toimipisteesi Helsingin, Lahden tai Kajaanin väliltä. Mikäli sinua kiinnostaisi tulevaisuudessa työskentely Kreikan Ateenassa, niin sekin on joustavasti järjestettävissä. Asiakasyrityksemme panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja haluaa tarjota työntekijöilleen joustavia ratkaisuja eri elämäntilanteissa.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Ohjelmistokehittäjää!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme. Tavoitteena rekrytoituminen SKH Isännöinti Oy:lle.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä saat itse valita mistä toimipisteestä käsin tulet työskentelemään, vaihtoehtoina ovat Helsinki, Lahti tai Kajaani. Työnkuvasi tulee koostumaan aluksi SKH Isännöinti Oy:n kiinteistötietojärjestelmän kehittämisestä sekä uusien toiminnallisuuksien lisäämisestä osaksi olemassa olevaa järjestelmää. Sinun tehtävänäsi on löytää parhaat mahdolliset ratkaisut uusien toiminnallisuuksien lisäämiseksi tiimisi kanssa. Uudet toiminnallisuudet liittyvät muun muassa korjausohjelmiin, huoneistorekisteriin, postitus toiminnalisuuksiin sekä virtuaalisten kokoushuoneiden luomiseen. Pääsääntöisesti tulet työskentelemään .NET ympäristössä C#:a käyttäen.

Tulevaisuudessa tulet saamaan lisää vastuuta oman osaamisesi mukaan ja tulet saamaan vastuullesi haastavampia kokonaisuuksia. Toivomuksena olisi, että olisit kiinnostunut ottamaan haltuun MS Dynamics CMR-järjestelmän kehittäjän roolin. Lisäksi asiakasyrityksemme arvostaa henkilöiden hyvinvointia ja tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus keskustella työskentelystä Kreikan Ateenasta käsin näin halutessasi.

Tiimissä käytettäviä teknologioita ovat: C#, .NET, SQL, JavaScript, HTML, CSS.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on motivoitunut henkilö, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta ja osaamista .NET ympäristöstä sekä C#:sta. Haluat työskennellä Microsoft-työkaluilla ja kehittää omaa osaamistasi eteenpäin. Toivomme sinulta löytyvän jo relevanttia työkokemusta kehitystehtävien parista, mutta ennen kaikkea arvostamme nopeaa oppimiskykyä ja halua ottaa vastuuta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:

tehtävään soveltuva koulutustausta
aikaisempaa kokemusta .NET ympäristöstä
osaamista C#:sta
kiinnostusta työskennellä Microsoft-työkaluilla
halua työskennellä uusien toiminnallisuuksien kehittämisen parissa
Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista tai kiinnostusta Front-end teknologioista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: sopimuksen mukaan

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 12kk, tavoitteena rekrytoituminen

Paikka: Helsinki, Lahti tai Kajaani

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.7.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi](mailto:hel03@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

SKH Isännöinnin visiona on olla alansa johtava yritys pääkaupunkiseudulla. Haluamme olla ensimmäinen isännöintitoimisto, johon asuintaloyhtiö ottaa yhteyttä etsiessään yhtiölle isännöintiä. Teemme työtä ollaksemme meille osoitetun luottamuksen arvoisia ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti. Toimintamme perustuu tietotekniikan monipuoliseen hyödyntämiseen.

Hae työpaikkaa: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistokehittaja-c-net-kehittamaan-kiinteistotietojarjestelmaa-helsinkiin-lahteen-tai-kajaaniin/14991075.