Ohjelmistokehittäjä (C#, .NET)

Kiinnostaako koodaaminen mielenkiintoisessa ja kasvavassa yrityksessä? Etsitkö työtä, jossa pääset oppimaan mukavassa työporukassa? Etsimme asiakkaallemme Receptum Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen rekrytoitavaksi ohjelmistokehittäjää Helsinkiin. Mikäli sinulla on jo hieman kokemusta ohjelmoinnista C#:lla ja .Net:llä, lue lisää!

KUVAUS

Receptum toimittaa järjestelmiä ja palveluita terveydenhuoltoalalle ja etsimme heille nyt kasvun tueksi kokoaikaista Ohjelmistokehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme Receptum Oy. Me Academic Workilla vastaamme tämän rekrytoinnin hakuprosessista asiakasyrityksemme puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää meille Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään apteekkisoftan koodauksen parissa .Net ja C# -kielillä. Tulet työskentelemään Receptumin toimistolla Helsingin Pitäjänmäessä ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä menestymisen tueksi asiantuntevan viiden hengen tiimin.

Avainsanat: C#, .Net, WPF.

Tehtävä sopii erinomaisesti uran alkuvaiheessa olevalle ohjelmistokehittäjälle, jolla on vankka halu oppia. Tarjoamme vakituisen työn, huumorintajuiset kollegat sekä paljon kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia. Jos kiinnostuit, haethan tehtävää aikailematta!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimme nyt Receptumin rentoon joukkoon ulospäinsuuntautunutta, huolellista sekä innokasta ohjelmistokehittäjää. Ideaalihakijamme on vastavalmistunut tai opintojaan vielä viimeistelevä IT-alan tuleva ammattilainen. Sinulla on jo hieman kokemusta ohjelmistokehityksestä .Net ja C# -kielillä opinnoista. Alan työkokemusta emme vaadi vaan omat projektit nähdään myös arvokkaina – muistathan siis mainita myös niistä jo CV:ssäsi! Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea aitoa kiinnostusta tehtäviä kohtaan sekä oma-aloitteista ja aktiivista asennetta.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva IT-alan koulutus, esim. AMK tai yliopisto
  • Osaamista .Net ja C# -kielistä opinnoista
  • Oma-aloitteinen, avoin sekä ongelmanratkaisukykyinen asenne
  • Vilpitön kiinnostus alaa kohtaan sekä halu kehittyä
  • Sujuva suomen ja englannin kielitaito
  • Eduksi katsotaan myös kiinnostus web teknologioita ja pilviteknologiaa kohtaan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Valimotie, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.2.2017

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseenhel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Receptum www.receptum.fi/) on suomalainen järjestelmä- ja palvelutoimittaja, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yrityksessä työskentelee noin 50 henkilöä palvelemassa, tukemassa ja kehittämässä ratkaisuja ja palveluita pohjoismaisten apteekkien, terveydenhuollon ja erikoiskaupan tyytyväisille asiakkaille.

Linkki ilmoitukseen: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistokehittaja-c-net/14983894