Ohjelmistokehittäjä (Java/.NET) logistiikan alalle Helsinkiin!

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta .NET ja/tai Java-teknologioista joko töiden tai harrastuneisuuden kautta sekä kiinnostusta kehittää osaamistasi mielenkiintoisella toimialalla? Asiakasyrityksemme Logia Software Oy etsii nyt kokoaikaista ohjelmistokehittäjää asiakasprojektiin Helsinkiin. Olit sitten opinnoistasi vastavalmistunut tai jo enemmän kokemusta omaava konkari, tämä tehtävä tarjoaa runsaasti kehittymismahdollisuuksia molemmille!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Logia Software Oy.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Logia Software Oy:n asiakkaalla Helsingissä. Projekti keskittyy palveluun, jonka uusia ominaisuuksia pääset kehittämään pääasiallisesti Java ja/tai .NET-teknologioita hyödyntäen yhdessä tiimisi kanssa. Muut tiimissä käytettävät teknologiat ovat esim. Java SE/EE, C#, WPF, .NET Framework, ASP.NET, MVC, VB.NET, Entity Framework, SQL Server sekä JavaScript.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä kehittämään osaamistasi mielenkiintoisten projektien parissa, innostavien kollegoiden ympäröimänä. Tehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden jatkoon määräaikaisuuden päätyttyä!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta sekä aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä joko töiden tai harrastuneisuuden kautta. Pystyt työskentelemään tietokantojen ja liiketoimintalogiikan sekä tarvittaessa käyttöliittymien parissa. Tulet toimimaan asiakasrajapinnassa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua saavuttaa tuloksia tiimityöllä. Tämän lisäksi puhut sujuvasti suomea sekä englantia. Ennen kaikkea haluat kuitenkin oppia uutta sekä päästä osaksi Logia Software Oy:n tiimiä!

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
Osaamista Java ja/tai .NET-teknologiasta
Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Hyvät vuorovaikutus-sekä tiimityöskentelytaidot
Intoa kehittää osaamistaan!
Liitäthän mahdolliset työnäytteet (esim. Github-tili) hakemukseesi. Aikaisempi kokemus Spring-teknologioista nähdään eduksesi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Logia Software Oy rakentaa yritysten toimitusketjua tukevia ja tehostavia järjestelmiä. Yrityksellämme on yli 40 vuoden kokemus tilaamiseen, hankintaan, toimittamiseen ja varastointiin liittyvien järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Asiakassuhteemme perustuvat pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja yritysten tarpeiden ymmärtämiseen liiketoiminnan jatkuvasti muuttuessa. Olemme yksityisessä omistuksessa ja työllistämme tällä hetkellä noin 40 sovelluskehityksen ja logistiikan ammattilaista. Päätoimipaikkamme on Tampereen ydinkeskustassa.

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistokehittaja-java-net-logistiikan-alalle-helsinkiin/15005768