Ohjelmistokehittäjä, Jyväskylä

Academic Work etsii ohjelmistokehittäjää Jyväskylään. Hallitsetko Microsoftin teknologiat? Tämä on hieno mahdollisuus päästä työskentelemään mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä! Lue lisää alla, ja mikäli tunnistat itsesi, hae heti!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Jyväskylään.

Toimeksianto on osa rekrytointitoimintaamme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.
TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä työskentelet tiimissä, jonka vastuulla on yrityksen budjetointiin ja raportointiin liittyvän ohjelmistotuotteen kehittäminen ja eteenpäin vieminen Microsoft -teknologioilla. Osallistut ohjelmisto- ja käyttöliittymäkehitykseen ja pääasiallisina teknologioinasi ovat .NET, C# ja SQL-Server. Työtehtävät tulevat tarkentumaan osaamisesi mukaan.

Oletko kiinnostunut ohjelmistokehittäjän tehtävästä? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa ja haastavissa työtehtävissä taloushallinnon kehittämiseen keskittyvässä kasvuyrityksessä.

VAATIMUKSET

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva koulutustausta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on teknistä osaamista ja .NET, C# ja SQL-Server ovat sinulle tuttuja jo aikaisemmista työtehtävistäsi ja pystyt työskentelemään niillä itsenäisesti. Luonteeltasi olet rauhallinen, tiimityöskentelijä ja olet aidosti kiinnostunut uuden oppimisesta. Kommunikoit myös sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on tuntemusta MS Visual Studiosta tai mobiiliteknologioista.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Osaamista seuraavista teknologioista: .NET, C# ja SQL-Server
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Jyväskylä

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.10.2014

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

http://www.academicwork.fi/jobad/ohjelmistokehittaja/14950890

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakkaamme on taloushallinnon ohjelmistopalveluihin erikoistunut yritys Jyväskylässä.

Hymähdin tällaisesta rekrytoinnista Linux-foorumilla. ;D

Tosin saattaa täältäkin löytyä Microsoft-ympäristöön ammattilaisia, mutta ennemmin ilmoittelisin jossain ohjelmointifoorumilla. Esim. Ohjelmointiputkassa.

Tässä linkki putkaan…
http://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/alue-6-yleinen-keskustelu/sivu-1