Ohjelmistokehittäjä, kokoaika, Espoo

Etsimme kehittymishaluista ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen yritykseen Qreform Oy. Tässä tehtävässä pääset kehittämään omaa osaamistasi, voit vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja saat työkavereiksesi rennon porukan! Lue lisää tehtävästä ja hae mahdollisimman pian!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Qreform Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄ
Qreform tarjoaa helppokäyttöisiä ohjelmistopalveluja sekä konsultointia ja koulutusta käytännönläheiseen ja vaikuttavaan turvallisuus- ja laatujohtamiseen. Yritys etsii nyt back end –ohjelmistokehittäjää työskentelemään teknologiajohtajan oikeana kätenä. Tässä tehtävässä pääset ottamaan laajasti vastuuta, haastamaan itseäsi uusien teknologioiden parissa ja kehittämään omaa osaamistasi.

Työssä käytettävät teknologiat mm:

• Microsoft teknologiat: Visual Studio, .Net/Asp.Net, C#, MVC
• HTML/CSS/JavaScript

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on valmistunut tai loppuvaiheen opiskelija, jolla on jo jonkin verran kokemusta ohjelmoinnista ja ajantasaista osaamista Microsoft-teknologioista (Visual Studio, .Net/Asp.Net, C#, MVC). Lisäksi sinulla tulisi olla perusteet selainkäyttöliittymien rakentamisesta (HTML/CSS/JavaScript). Sinulla on kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä hyvä ongelmanratkaisukyky.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Kokemusta Microdoft teknologioista (Visual Studio, .Net/Asp.Net, C#, MVC)
  • Perusteet selainkäyttöliittymien rakentamisesta (HTML/CSS/JavaScript)
  • Itsenäinen ja aikaansaava työskentelyote
  • Halu kehittyä full stack ohjelmistokehittäjäksi

Eduksi katsotaan myös, mikäli sinulla on kokemusta ORM-työkalujen käytöstä, versionhallintatyökaluista ja käyttöliittymäohjelmoinnista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 9.8.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Qreform tarjoaa helppokäyttöisiä ohjelmistopalveluita sekä konsultointia ja koulutusta käytännönläheiseen ja vaikuttavaan turvallisuus- ja laatujohtamiseen. Asiantuntijuutemme perustuu laaja-alaiseen tietoon inhimillisistä tekijöistä sekä pitkäaikaiseen kokemukseen turvallisuuskriittisestä työstä. Olemme erikoistuneet ilmailuteollisuudessa kehitettyjen turvallisuuskonseptien, -tiedon ja -menetelmien hyödyntämiseen muilla toimialoilla. Asiantuntijoillamme on laaja ja monipuolinen kokemus korkean riskin toimialoilta erilaisissa tehtävissä useissa eri organisaatioissa. Uskomme eri toimialojen väliseen tiedonvaihtoon ja hyvistä käytännöistä oppimiseen.”

Hae paikkaa osoitteessa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistokehittaja-kokoaika-espoo/15011373

Ilmoituksen jättäjä: Eeva Salo / Academic Work, esp02@academicwork.fi