Ohjelmistokehittäjä Packagemedia Oy:lle

Onko sinulla Pythonin ja Djangon perusteet hallussa? Haluatko päästä kehittämään osaamistasi huippukollegojen tukemana? Etsimme nyt PackageMedia Oy:lle tulevaisuuden lupausta, jolla on ohjelmistokehityksestä jo jonkin verran osaamista mutta sitä suurempi nälkä kehittyä alansa raudanlujaksi ammattilaiseksi. Jos tunnistit itsesi, hae heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Kouvolaan ja/tai Tuusulaan! Tässä tehtävässä on myös mahdollisuus osa-aikaisuuteen jos olet esimerkiksi opintojesi loppusuoralla.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme PackageMedia Oy:llä.

TYÖTEHTÄVÄT

Työtehtäväsi pitävät sisällään ohjelmistokehitystä Pythonilla ja Djangolla, minkä lisäksi ylläpidät yrityksen järjestelmiä ja koodaat osittain myös asiakkaiden toimintasivustoja heidän toiveidensa pohjalta.

Tulet saamaan paitsi kattavan perehdytyksen tehtävään myös koko IT-tiimin tuen. Noin kuukauden mittainen perehdytysjakso käydään Kouvolassa, jonka jälkeen sinulla on myös mahdollisuus työskennellä Tuusulan toimistolla. Tämä on mahtava tilaisuus sinulle, joka haluat mukaan osaksi osaavaa ryhmää mielenkiintoisessa yrityksessä!

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on Pythonin ja Django-frameworkin perusteet hallussa. Tämän lisäksi HTML ja CSS ovat sinulle tuttuja. Tietokannoista sinulla tulisi olla hyvät perustiedot. Tämän lisäksi olisi suotavaa, että sinulla on osaamista versionhallintaohjelmistojen, kuten Git:n käytöstä. Yrityksessä kehitys tapahtuu Linuxilla, joten sen käyttö olisi myös hyvä olla tuttu. Emme odota, että olet päässyt kokeilemaan kaikkia asiakkaallamme käytössä olevia teknologioita, mutta toivomme, että sinulla on opintojen, harrastuneisuuden tai töiden kautta ainakin perusosaaminen edellä mainituista.

Yrityksessä käytössä olevat teknologiat: Python, Django, Javascript (jQuery, CoffeeScript), HTML5 ja CSS3.

Tärkeintä paikassa on aito halu oppia ja kehittyä huippuosaajaksi!

Hakuprosessissa osaamistasi tullaan testaamaan esitehtävän avulla, josta saat lisätietoja prosessin edetessä.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Pythonin/Djangon perusteet hallussa
- HTML ja CSS osaamista
- Osaamista versionhallintaohjelmistojen (esim. Git) käytöstä
- Halua ja innostusta kehittyä huippuosaajaksi
- Sujuva englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian, heti kun oikea henkilö löytyy
Työmäärä: kokoaika, mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen
Kesto: 12 kk aloituksesta
Paikka: Kouvola/Tuusula
Palkka: sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 14.9.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

PackageMedia Oy started as one of the largest digital press technology packaging factories in the Northern Countries. During the years we have learnt a thing or two about creating more value through the digital packaging. It is all about connecting the consumer and the brand through digital packaging and digital services. We deliver our service through our patented technology platform.